Martin Timell polisanmäld för sexuellt ofredande på flygplan

Martin Timell har polisanmälts för sexuellt ofredande. Det hela ska ha skett på ett flygplan på Arlanda och nu talar den 49-åriga kvinnan ut i Aftonbladet.

Den senaste veckan har det stormat rejält kring TV4-programledaren Martin Timell, 59. Den välkända profilen har anklagats för övergrepp, sexism, rasism och homofobi mot TV4-kollegor – och det finns många vittnesmål som till slut lett till att TV4 brutit allt samarbete med Timell. Samtidigt har hans program stoppats.

Nu kommer nästa smäll för 59-åringen. En 49-årig kvinna ska i helgen ha polisanmält Martin Timell för sexuellt ofredande, detta enligt Aftonbladet som tagit del av anmälan.

Det hela ska ha skett 2010 då kvinnan och Timell var två av ett 30-tal gäster på ett event på Arlanda då världens största flygplan landade på flygplatsen.

Kvinnan säger att hon och programledare började prata med varandra ombord på ett av flygplanets badrum, och enligt henne ska deras samtal snabbt ha spårat ur.

– Han frågade om jag ville ha ”någon landad på mig” och ”någon landad i mig”. ”Kom, business class-toaletten rymmer oss båda och då kan vi nästan säga att vi varit med i 20 000 meters-klubben”. Sedan nöp han mig i rumpan och tog mig på ena bröstet. Vi kände inte varandra sedan tidigare och jag blev väldigt förvånad och kränkt. Det var så dumt sagt och jag gick därifrån. Jag kände bara: ”vem tror han att han är?”, säger hon till Aftonbladet.

På frågan om varför det dröjt så länge tills hon gjorde en polisanmälan säger kvinnan att det känns viktigt att markera det som hänt och att det är hennes ansvar.

Polisen har enligt tidningen lagt ner utredningen på grund av att det misstänkta brottet är preskriberat.

LÄS OCKSÅ: Förundersökning mot Lasse Kronér inledd – misstänks för sexbrott

LÄS OCKSÅ: TV4 nya besked: Han ersätter sparkade Martin Timell

FOTO: Ibl, Tv4

 

SENASTE NYTT!