Martin Stenmarcks hemliga kärleksknep med Hanna Hedlund

Trots att de har varit ett par i 19 år har Martin Stenmarck och Hanna Hedlund inte slutat överraska varandra. Nu avslöjar artisten hur de håller kärleken vid liv.

Martin Stenmarck, 43, och Hanna Hedlund, 41, kärlekssaga började för 19 år sedan när de av misstag blev inlåsta en nyårsnatt på en restaurang. Sedan den dagen har de varit oskiljaktiga. I augusti förra året vigdes paret i allra största hemlighet på Fredriksborgs fästning på norra Värmdö. Närvarande fanns, förutom parets barn Ida, 11, Love, 8, och Saga, 3, en lång kändislista om deltog på artistparets stora dag.

Att hålla ihop förhållandet med familjeliv, sena nätter och turnéer är inga problem. Martin och Hanna kan knepet.

– Jag tror att man måste tillåta varandra utvecklas under 19 år och förhoppningsvis gillar man varandras utveckling och det har ju vi gjort så det har bara växt sig starkare, säger Hanna till Hänt.

Martin Stenmarck, Hanna Hedlund Premiär "Jersey boys", Chinateatern, Stockholm, 2015-09-18 (c) Karin Törnblom / IBL

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har hittat knepet för att hålla relationen vid liv -trots 19 år som par.

Ett av de mest romantiska minnen hon delar med kärleken Martin är från en alldeles speciell dag, nämligen Alla Hjärtans dag.

– Det var en gång när jag hade varit ute på turné och vi bodde då i en liten etta på söder då. Martin hade klätt in hela lägenheten i bara vitan lakan så jag kände inte igen mig när jag kom hem. Och så var det picknick på golvet, det var jävligt romantiskt, minns Hanna.

Även om det var för 15 år sedan, långt innan barnen kom till världen, fortsätter Martin att uppvakta Hanna idag.

– Han kan laga en middag på en fredag random, vansinnigt gott, utan att jag vet om det. Men jag gör ju lite sånt också för honom och försöker boka in saker som jag vet att han gillar.

Hanna Hedlunds relationstips

Viktigast för att hålla en relation vid liv tror Hanna är att se varandra som man gjorde i början av förhållandet.

– Behandla varandra som om man faktiskt bara har dejtat i en vecka. För oss är det jätteviktigt att dejta och att vi ser till att vi har roligt ihop. Och sluta aldrig överraska varandra. Fortsätt med det, är Hannas tips.

FOTO: Ibl

LÄS MER: Hanna Hedlund friade till Stenmarck: ”Jag väntar fortfarande”

LÄS MER: Martin Stenmarck får sexinviter av män: ”Stående inbjudningar”

Senaste nytt