Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har gift sig

Tisdagen den 16 augusti vigdes Martin Stenmarck och Hanna Hedlund i största hemlighet och visst var det kändistätt.

Martin Stenmarck, 43, och Hanna Hedlund, 41, har sagt ja till varandra. Vigseln ägde rum på Fredriksborgs fästning på norra Värmdö tisdagen den 16 augusti. Vännen Andreas Johnson, 46, var med under ceremonin och gratulerade paret på Instagram: “Det går väl liksom inte att gradera bröllop men gårdagen var nog bland det finaste vi har varit med om. Vi älskar er till Polstjärnan och tillbaka

Sångerskan Pernilla Wahlgren, 48, var också gäst och har lagt ut en bild på brudparet när de kysser varandra. ”Nu är de gifta. Tusen tack för ett magiskt vackert och fantastiskt roligt bröllop världens finaste”, skriver hon.

Några till som var med hela kvällen och natten lång var Charlotte Perrelli, 41, och hennes Anders Jensen, 39 .Hanna Hedlund själv säger via ett sms till Aftonbladet om bröllopet:

– Det har varit och är ett magiskt dygn. Vi ska precis äta brunch med våra övernattade gäster, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/BJNOyVFDfcX/?taken-at=103402072

 

Andra gäster som ville hylla parets kärlek till varandra var Lena Philipsson, 50, Sarah Dawn Finer,34 , och Lina Hedlund, 38.

Martin Stenmarck rövades bort efter sitt uppträdande på “Allsång på Skansen” tidigare i augusti för sin svensexa.

– De har friat till varandra titt som tätt men nu var det dags att göra det. Det kändes som en nytändning mellan dem, det var magiskt i går, säger Anders Timell, 50, i “Gry och Anders med vänner

Nu har bruden själv också lagt upp en video på sitt Instagramkonto från vigseln och skriver:

“Plötsligt händer det! Igår blev vi man och hustru på en av de vackraste platserna vi vet med många av de vackraste människorna vi vet. #kärlek #livet#fredriksborg #feeeest. Tack Alla som förgyllde vårt bröllop och gjorde det till den bästa dagen och natten i våra liv, vi är så tacksamma.”

Foto: Stella