Martin Stenmarck om Hanna Hedlunds beslut med barnen: ”Vana”

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Sommaren börjar närma sig, och för exmakarna Hanna Hedlund och Martin Stenmarck innebär det två helt olika somrar.
Men hur blir det då med barnen?

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarcks första ord om kärleken: ”Klart jag är”
0:31

Efter reklamen: Martin Stenmarcks första ord om kärleken: ”Klart jag är”

(0:31)

Slå på ljud

Tidigare makarna Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, valde att avsluta sitt 23 år långa äktenskap för närmare två år sedan.

Under tiden de var tillsammans fick de tre barn ihop, döttrarna Ida, 19, och Saga, 11, samt sonen Love, 16. Både Hanna och Martin har under och efter skilsmässan alltid varit måna om att allt ska skötas smidigt för barnens skull.

Men nu närmar det sig sommar och med två helt olika somrar inplanerade för föräldrarna uppstår frågan – hur blir det med barnen?

Hanna Hedlunds beslut med barnen – följer med på Diggiloo turnén

Som känt ska Hanna under sommaren bege sig ut på vägarna för att vara en del av folkkära Diggiloo-turnén som sträcker sig hela vägen från början av juli till slutet av augusti. Till Hänt har Hanna tidigare berättat om turnén.

– Men vi är ju lediga måndag, tisdag, onsdag, torsdag, sen är vi ju på liksom Sveriges vackraste sommarstäder så det är nästan kombinerat jobb och semester när man väl är igång

När hon då samtidigt fick frågan om barnen svarade hon:

– Nej men vi är ju separerade så vi har ju varannan vecka och det löser vi under sommaren på det bästa sättet för barnen, säger Hanna.

Martin Stenmarck om Hanna Hedlunds beslut

Martin däremot har en något annorlunda sommar inplanerad.

– Jag ska ut och spela, det var ett tag sedan så jag ska ut och köra! Jag ska köra lite rock and roll, lite Elvis grejer, börjar i sommar och kommer köra hela hösten. Skriva ny musik. Kommer bada mycket med ungarna, jag brukar alltid säga att badar dom så badar jag, säger han till Hänt.

När Martin sedan får samma fråga om barnen kan han instämma med Hannas tidigare svar.

– Nej, det är inte planerat mer än att vi kör varannan... Vi kör våra veckor, det kommer gå jättebra. De är så vana nu, så det kommer gå jättebra.

FOTO: Elin Jonasson / Jennifer Iversen

FRÅN FÖRSTASIDAN