hanna hedlund

Hanna Hedlunds uppgörelse med Martin Stenmarck – beslutet för barnen

Martin och Hanna

Hanna Hedlund har fullt upp och nu väntar en sommar med massa roligt jobb.
Nu berättar hon för Hänt om hur det blir med barnen i sommar och upplägget med ex-maken Martin Stenmarck.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”
0:47

Efter reklamen: Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

(0:47)

Slå på ljud

Det händer mycket just nu för den folkkära sångerskan Hanna Hedlund, 48. För bara någon vecka sedan släppte hon låten Redo nu och responsen har varit otroligt bra. Det är första gången sedan 2008 som Hanna släpper egen musik så med andra ord var det här ett stort och viktigt steg i hennes karriär.

När Hänt träffar henne på premiären av föreställningen Show Bizniz – på Jiddisch av Sara Sommarfeld berättar hon mer om låten.

– Helt otroligt! Jag har fått sådant fantastiskt gensvar så jag är mer än glad alltså. Det är jätte, jättekul, det är nästan lite overkligt för man vet aldrig hur saker och ting ska landa. Men det har landat jättefint så jag är glad för det, säger hon till Hänt och kan dessutom avslöja att mer musik är på gång:

– Det kommer mera!

Hanna Hedlund om Diggiloo-turnén

Men det är långt ifrån det enda som händer i Hannas liv just nu. Hon är nämligen högaktuell som en av artisterna i årets upplaga av Diggiloo-turnén som åker land och rike runt varje sommar.

Gänget har nyss landat på svensk mark igen efter en vecka på Rhodos där de har repat och spelat ihop sig inför turnén.

– Det har varit magiskt. Vi var ju där i en vecka och repat jättemycket men också fått sol och teambuilding. Men det är ju inte helt fel att vara i 20 graders värme och liksom "nu tränar Jessica Andersson sina låtar, då går jag ut och solar lite under tiden och lyssnar på hennes vackra stämma". Så ja, det har varit bra!

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

Hanna Hedlund om beslutet med Martin

Så det blir mycket jobb i sommar med andra ord?

– Ja! Sommaren blir väldigt mycket jobb!, säger Hanna och fortsätter:

– Men vi är ju lediga måndag, tisdag, onsdag, torsdag, sen är vi ju på liksom Sveriges vackraste sommarstäder så det är nästan kombinerat jobb och semester när man väl är igång.

På tal om sommaren kan Hanna också avslöja hur det blir med barnen och hur hon och ex-maken Martin Stenmarck, 50, har löst det hela. Sedan två år tillbaka är de ju nämligen separerade och lever ett varannan-vecka-liv med barnen.

– Nej men vi är ju separerade så vi har ju varannan vecka och det löser vi under sommaren på det bästa sättet för barnen, säger Hanna.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Cornelia Nordström / Expressen / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN