hänt exklusivt

Martin Stenmarck bekräftar lyckan – nu avslöjas allt

Martin Stenmarck

Martin Stenmarck är aktuell med ett helt nytt uppdrag.
Nu berättar han om glädjen över kvällen som väntas bli storslagen.
– Känner jag gänget som är där, kan det hända vad som helst, säger han i ett videoklipp på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Victor Crone om relationen till de andra deltagarna: ”Vi har klickat”
0:23

Efter reklamen: Victor Crone om relationen till de andra deltagarna: ”Vi har klickat”

(0:23)

Slå på ljud

Martin Stenmarck, 50, har länge arbetat som artist men härom året påbörjade han även en ny karriär. Han var då nämligen aktuell som en av skådespelarna i Camilla Läckbergs, 48, tv-serie Lyckoviken.

– Det här med att skådespela är väldigt spännande och jag ser fram emot att se resultatet nu, sa Martin till Hänt inför premiären.

Martin Stenmarcks nya uppdrag – bekräftar glädjen

Den senaste tiden har Martin varit relativt inaktiv på sociala medier men nu står det klart vad han har för sig. Inom några veckor ska han nämligen uppträda på premiären av Lillsjön i Nittorp. I ett klipp på evenemangets Instagram berättar han om glädjen inför kvällen.

– Här kommer en liten hälsning från mig Martin som ser otroligt mycket fram emot kvällen i Lillsjön och Nittorp. Det kommer bli massor av musik, roliga snack, känner jag gänget som är där rätt kan det hända vad som helst, säger Martin Stenmarck i ett videoklipp.

”Jag ställde frågan om inte han kan vara vårat första dragplåster till premiären”

När Hänt når Rickard Skoglund som är arrangör för kvällen berättar han mer om evenemanget.

– Jag är uppvuxen, ute på landet i en liten ort som heter Nittorp, där det bara bor 250 personer i samhället. Där ligger då den här hallen som har funnits sedan 60-talet. Gyllene tider, Noise, Europe, Kikki Danielsson och så vidare, alla var där på 80-talet. Men sen har lokalen som på många ställen i landsbygden, inte använts så värst mycket, säger Rickard till Hänt och fortsätter:

– Vi lägger massa tid och pengar på att förvandla lokalen, från en ganska tråkig idrottshall till en modern och fräsch evenemangslokal. Så det är det som är vår nya premiär.

Hur känns det att just Martin uppträder denna kväll?

– Vi jobbar mycket med företagsevent och då har vi jobbat med honom ett antal gånger så jag ställde frågan om inte han kan vara vårat första dragplåster till premiären. Han är jätteschysst Martin. Jag är ganska noga att jobba med rätt människor så det känns rätt i magen och att det känns bra. Det har man när man jobbar med Martin. Så det kändes bra att fråga honom och extra kul att han kunde det här datumet så vi fick ihop den här kvällen.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN