ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Stenmarck bekräftar flytten efter kärlekslyckan: ”Härligt”

16 okt, 2023 
Martin Stenmarck är kär och lycklig.
Nu avslöjar han för Hänt att det skett en flytt inom familjen.
– Det är så nytt så så det känns fortfarande ovant men det är härligt, säger Martin till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnadenBrand logo
Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnaden

Martin Stenmarck, 51, var tidigare gift med Hanna Hedlund, 48, men 2021 fick kärlekssagan ett slut då paret bekräftade att de valt att skiljas. Detta efter att de två artisterna tillbringat hela 23 år tillsammans.

Martin och Hanna har tillsammans tre barn – Ida, 19, Love, 16, och Saga, 10. Även om äktenskapet tagit slut har Hanna och Martin fortsatt ha en fin vänskap och umgås ihop.

Martin Stenmarcks stora kärlekslycka: ”5 av 5”

Sedan relationen tog slut har saker skett, både Hanna och Martin har nämligen funnit kärleken på varsitt håll. För Martins del avslöjades den nya relationen redan för ett år sedan. Han har däremot valt att hålla vem personen är hemligt. Nyligen kommenterade han däremot kärlekslivet i en kommentar till Hänt.

Annons

– Den dagen kommer. Men ja kärlekslivet är bra, jag håller det vid det. 5 av 5 jag lovar!, sa då Martin.

Martin Stenmarck avslöjar flytten för dottern Saga

Efter de 23 åren ihop var det mycket som skulle delas upp, Hanna fick behålla radhuset som paret tidigare levde tillsammans i och Martin har istället bosatt sig i en lägenhet.

Men nu står det även klart att ytterligare en flytt har skett i familjen Hedlund-Stenmarck, det är nämligen äldsta dottern Ida som flugit ur boet. I en intervju med Hänt berättar Martin om tankarna över flytten och känslorna över att dottern blivit så stor.

– Precis, nu är de bara två kvar, det är så nytt. Det känns fortfarande ovant men det är härligt att se att de får luft under vingarna och drar iväg själv. Det är en mäktig känsla, säger Martin och fortsätter:

– Man minns ju själv hur det var när man flyttade hemifrån, det var superstort. Men hon bor ju ändå här i stan så det är skönt.

FOTO: TT

Annons