Martin Melins oväntade relation med Martina Haag

Martin Melin och Martina Haag

Det var snart sex år sedan Martin Melin och författaren Camilla Läckberg gick skilda vägar.
Sedan dess har tv-profilen varit en av Sveriges hetaste ungkarlar.
Nu avslöjar han den oväntade relationen till Martina Haag.

Polisen och tv-profilen Martin Melin, 53, har sannerligen ett öga för författarinnor.

Det var 2005 som Martin och Camilla Läckberg fick kontakt då hon var i full fart med att skriva en bok och behövde hjälp av en polis för att lära sig mer om hur dessa agerar i olika situationer. Efter arbetet fortsatte de båda att hålla kontakten och två år senare blev det officiellt att de båda var ett par. 2009 föddes parets gemensamma son Charlie, nu 10 år, medan Camilla sedan tidigare hade barnen Wille och Meja, och Martin hade barnen Fanny och Felix, sedan tidigare förhållanden.

Året därpå gifte de sig under en romantisk ceremoni på Häringe slott utanför Stockholm. I tre år hann de vara äkta makar innan de båda meddelade på Twitter att de valt att gå separata vägar.

”Det är en mycket vänskaplig separation och vi fortsätter vara de bästa vänner”, skrev de i det gemensamma meddelandet.

Martina Haags ord om skilsmässan från Erik Haag

Men Camilla Läckberg är inte den enda författaren som Martin har ett extra öga för. På Instagram visar han upp den oväntade relationen med Martina Haag, 55.

Martina var tidigare gift med Erik Haag, 52, som hon har barnen Lucia, Diana, Jackson och Dino med. Äktenskapet tog dock slut 2014 efter att Erik hittat kärleken i Lotta Lundgren, 49, under en tv-inspelning. Efter den tuffa skilsmässan skrev Martina boken Det är något som inte stämmer för att bearbeta sorgen som kom i och med separationen.

Martin Melin och Camilla Läckberg med barn

(2013) Martin Melin och Camilla Läckberg med barnen Fanny, Meja, Wille, Charlie och Felix.

– Jag har varit så arg, och jag blev så förbannad. Men nu kan jag tänka på det utan hat och ilska, och det är så skönt. Det är som att det rullade runt en svart kanonkula i magen, men nu är jag ute ur det, sa Martina om uppbrottet till Expressen efter att boken publicerats.

Drack te och pratade om livet

Att det skulle vara någon kärlek mellan Martina och Martin är det dock inte tal om, trots att de båda är singlar. Faktum är att Martina haft ett finger med i spelet då Martin träffade Camilla – något han själv berättat om på sin blogg.

Erik Haag och Martina Haag

Erik Haag och Martina Haag med barnen Dino, Lucia, Jackson och Diana.

”Jag hade nämligen en blogg år 2006 och i den skrev jag att jag gillar Martina Haag. Camilla läste detta och skrev då till mig att hon känner henne och att hon kan fixa en signerad bok, mot ersättning att jag hjälper henne med fakta om polisarbetet. Och på den vägen var det”, skrev han då.

I sitt inlägg berättar Martin att han och Martina berättat anekdoter för varandra över en kopp te:

”Hängde med Martina Haag idag. Hon drog anekdoter om hur livet var på Lidingö på 80-talet. Jag kontrade med att berätta hur jag var med i SM i bordshockey 1993. Och solen sken och vi drack te med vaniljsmak”, skriver han till en bild av dem båda.

Senaste nytt