Martin Melins okända relationen till Magdalena Graaf

Magdalena Graaf och Martin Melin

Under lördagskvällen syntes Martin Melin och Magdalena Graaf spendera kvällen ihop.
I ett inlägg på Instagram avslöjar nu Martin deras okända relation till varandra.

År 2007 bröt polisen och tv-profilen Martin Melin, 53, upp med sin dåvarande fru Christina Melin. Martin fann strax efter uppbrottet kärleken på nytt – denna gång i deckardrottningen Camilla Läckberg, 45.  Även Martin och Camilla gifte sig men relationen tog slut 2014. Tillsammans har de sonen Charlie.

Syntes flitigt med Martina Haag

Idag är Camilla gift med Simon Sköld, 33, medan Martin lever som singel. Det har dock spekulerats en hel del kring Martins kärleksliv den senaste tiden. Detta då han synts umgås flitigt med Martina Haag, 56. Duon firade bland annat midsommarafton ihop och har senaste tiden publicerat flertal bilder tillsammans. När Hänt pratade med Martin härom veckan förklarade han hur relationen till Martina egentligen ser ut.

Det visade sig nämligen finnas en viss anledning till varför Martin och Magdalena tillbringar så pass mycket tid tillsammans. Martina skriver för tillfället en ny bok där en karaktär är polis. Därför har hon nu tagit hjälp av självaste Martin Melin som vet exakt hur yrket fungerar.

I samma intervju berättade Martin att kärlekslivet var stiltje för tillfället men att han ändå var öppen för att finna kärleken igen.

Martin och Magdalenas plötsliga möte

Under lördagskvällen hade Martin lämnat huvudstaden för en helg i Göteborg. Någon som även befann sig i Göteborg var Magdalena Graaf, 44. Tv-profilen gick nyligen igenom ett uppbrott från fästmannen Filip Larsson. Det var i maj som det tidigare paret gick ut med nyheten att de valt att separera efter tio år tillsammans. Sedan dess har Magdalena uppdaterat sina följare om det nya livet efter uppbrottet. Magdalena har bland annat köpt sig ett eget hus, där bara hon kommer att bo. Hon meddelade först sina följare att hon skulle lägga bud på ett radhus och inte långt efter kom hon med ännu en uppdatering. I en Instagram storyn berättade hon att huset hade blivit hennes och lyckan var total.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Oväntade draget med Magdalena Graaf

Inte nog med att Martin och Magdalena befann sig i samma stad så befann de sig dessutom på samma restaurang. Duon hade nämligen mötts upp, ett möte som Martin delade med sig en bild ifrån.

Jag trodde att jag skulle sitta ensam i Göteborg den här helgen men så dök sköna, roliga, sexiga, smarta, underbara Magdalena Graaf upp (och fick låna min telefon), skriver Martin på Instagram till en bild på sig och Magdalena.

Om Martin menar att det är Magdalena som skrivit de smickrande orden är oklart. Men en sak som är säker – är att duon ser ut att ha roligt ihop.

När Hänt når Martin Melin berättar han att duon faktiskt har känt varandra sedan lång tid tillbaka.

Vi har känt varandra i över 20 år. Och ikväll sprang vi på varandra i Göteborg”, skriver Martin i ett meddelande till Hänt.

 

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram/