Martin Melins krav på Camilla Läckberg – får betala sonens lägenhet

Martin Melin om sonen Charlie och Camilla Läckberg

Ex-makarna Camilla Läckberg och Martin Melin har olika ekonomiska förutsättningar.
Nu berättar Martin om det beslut han fattat för gemensamma sonen Charlies framtid.

Robinson-legenden Martin Melin, 53, och deckardrottningen Camilla Läckberg, 46, var tidigare ett av Sveriges hetaste kändispar. Men 2014 gick de tidigare makarna skilda vägar efter fyra år som gifta. Tillsammans har Martin och Camilla den gemensamma sonen Charlie, 11.

Martin Melins glädje över sonens relation med Simon Sköld

Även om de genomgick en skilsmässa kom denna inte att stoppa duon ifrån att fortsätta ha en fin relation till varandra. Camilla och Martin har nämligen kunnat fortsätta att umgås även om känslorna svalnat och de båda gått vidare på kärleksplanet. Idag är Camilla tillsammans med kärleken Simon Sköld, 33, en relation som faktiskt uppskattas rejält av Martin.

I podcasten Bathina – en podcast berättar nu Martin om glädjen över att sonen Charlie har fått Simon i sitt liv.

– Han är hur cool som helst, Simon är svincool. Han är jättebra till Charlie, nästan så att han är hårdare än vad Camilla är. Så att det är bra att han finns, Vuxna manliga förebilder behövs och han är ju den, säger Martin.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vad som också kommer upp i podcasten är hur det fungerar rent ekonomiskt mellan Camilla och Martin. Bathina Philipson frågar rakt ut hur det känns för Martin att ex-hustrun har kammat hem stora summor pengar på sina succéböcker.

– Det ska man också veta om Camilla att hon lever ett ganska vanligt liv om man nu bortser från vissa saker som man kan köpa sig till, säger Martin och fortsätter:

LÄS MER: Camilla Läckbergs oro efter Simon Skölds nya tatuering

– Charlie då, vår gemensamma son, är inte bortskämd på något sätt. Det är falukorv där hemma också. Det är inte så att han får det bättre där på grund av ekonomiska förutsättningarna, absolut inte. Vi delar på allting. Jag köper kläder, hon köper kläder. Julklapparna delar vi på.

Martin Melins beslut för Camilla Läckbergs ekonomi

Däremot finns det en sak som Martin anser att Camilla kommer att få stå för på egen hand.

– Det enda jag kommer säga det är väl när han någon gång flyttar hemifrån så kommer hon få ta insatsen, det kan jag säga. Där får hon stå för den lägenheten, det är ungefär det jag kommer säga. Där har hon ju faktiskt råd och jag tror att hon är mån om att han ska bo okej. Det kommer jag att överlämna för jag har två andra barn som jag får lägga pengarna på istället.

Men pengafrågan har aldrig varit något som resulterat i bråk mellan de två exen.

– Hon är väldigt generös och givmild. Det har aldrig varit tjafs. Är det någonting så säger hon att vi delar på det eller ibland om jag har tyckt att något kanske blir dyrt så säger hon då tar jag det. Absolut inga problem, aldrig varit något tjafs.

LÄS OCKSÅ: Lena Endres beslut om skönhetsingrepp – efter löftet till sig själv

LÄS OCKSÅ: Ullared-Maritta i ekonomisk kris – tvingas leva på filmjölk