Martin Melins egna ord om relationen med Martina Haag

Martin Melin och Martina Haag

Martin Melin och Martina Haags träffar har den senaste tiden väckt mycket spekulationer.
I en intervju med Hänt avslöjar nu Martin sanningen om relationen – och delar med sig av ett nytt kärleksbesked.
– Jag gillar mycket humor, det är väldigt, väldigt viktigt för mig, säger Martin.

Polisen och tv-profilen Martin Melin, 53, har tidigare varit gift med Christina Melin. Paret gick skilda vägar 2007 och Martin fann då istället kärleken i deckardrottningen Camilla Läckberg, 45. Även Martin och Camilla gifte sig men relationen tog slut 2014.

Camilla Läckberg och Martin Melin

Foto: Cecilia Liljeton/TT

Relationen med Martina Haag

Under den senaste tiden har Martin synts umgås flitigt med författaren Martina Haag, 56, och relationen har väckt spekulationer. Både Martin och Martinas följare har tidigare kommenterat att duon ser bra ut tillsammans och flera har undrat ifall det är något mer än vänskap mellan dem. När Hänt når Martin, dagar efter att han och Martina firat midsommar ihop, förklarar han hur läget ligger till.

– Det roliga är att vi har inte umgåtts så mycket men de gångerna vi har umgåtts så har det synts, säger Martin Melin till Hänt.

Han fortsätter:

– Hon håller på att skriva en bok där det är en polis med så hon behöver lite research. Så hon har med sig block med massor av frågor och undringar. Så då hjälper jag henne med den researchen. Jag har varit bekant med Martina i över tio år. Hon är ju kompis med min ex-fru Camilla så jag har känt henne i över tio år.

Avslöjandet om kärlekslivet

Ingen pågående romans med Martina Haag för Martins del men hur ser egentligen han kärleksliv ut idag?

– Det är stiltje, säger Martin.

Vill du träffa någon?

– Jag vet inte, eller jo jag vill nog träffa någon men jag vet inte om jag har tid att träffa någon just nu.

Även om Martin i nuläget känner att han har fullt upp med annat är kärlek så vet han iallafall vad han letar efter hos en partner.

– De gånger som jag har träffat någon och blivit riktigt förtjust så har det varit ungefär samma typ av personlighet. Jag gillar mycket humor, det är väldigt väldigt viktigt för mig att det finns humor och sen måste det finnas en attraktion rent utseendemässigt. Jag vill att tjejen ska ha ett eget liv, det ska finnas ett driv hos personen. Jag gillar personer som är företagsamma och som tar för sig på alla sätt och vis, i livet.

Så raggar Martin Melin

Det visar sig att Martin har en hel del att jobba på när det gäller sina kunskaper i att ragga. Martin har nämligen ingen direkt taktik för att träffa den rätta utan erkänner att han flertal gånger sumpat chansen att ta kontakt med tjejer som har intresserat honom.

– Jag är jättedålig på att ragga. Jag är extremt dålig på att ta kontakt, sen är jag rent dålig på att uppvakta, eller inte uppvakta för det kan jag vara rätt bra på men jag är inte bra på det där första steget. Jag är jättedålig på det, säger Martin och fortsätter:

– Om man är någonstans och får span på och tycker ”oj hon var söt”. Då tittar jag men jag tar inte kontakten och jag har varit med ett par gånger då jag har tittat och hon har tittat och sen så bara ska vi gå eller så går hon. Så hände inget mer. Jag är usel på det.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Martin förklarar att han inte riktigt vet vad anledningen till det är men att han inte alltid är så modig som han kanske hade velat.

– Jag vet inte om jag är blyg, försiktig är jag iallafall, säger Martin.

Även om Martin inte själv alltid vågar ta det första steget så vet han exakt hur han själv tycker om att bli uppraggad.

– Då är man rak på sak och säger ”hej, jag tycker du verkar jättetrevlig eller fin”, något sånt där. Rakt på sak, det behöver inte vara några krusiduller. Bara go for it!

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram

Senaste nytt