Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Martin Melin ryter ifrån efter frågorna om hans viktras

20 jul, 2018 
AvJohanna Bladh
Martin Melin om sitt viktras
Martin Melin har har gått ner 16 kilo. Nu ryter han ifrån efter följarnas frågor om förvandlingen.
Annons

Polisen och instagram-profilen Martin Melin, 50, delar med sig av det mesta i sitt liv via sina sociala medier. Förra året fick hans följare följa med på en viktresa som han bestämde sig för att göra.

“Jag har ju tappat närmare fem kilo senaste månaden vilket ledde till att jag idag fick hämta ut ett par nya uniformsbyxor och en ny skjorta”, uppdaterade han i september i fjol.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Viktnedgången hånades av hans kollegor på polisstationen, som menade att han skulle se för skör och smal ut.

Trots hånen fortsatte Martin att träna och hålla kosten. Och i veckan fick hans följare ta del av ett inlägg där en glad polisman delade med sig av resultatet av sin viktresa.

“Hösten 2011 bestämde jag mig för att gå ner i vikt. Ett och ett halvt år senare hade jag tappat 16 kilo. Sedan dess har jag hållit mig runt 82-83 kilo.Men jag får jobba för det. Hela tiden. Tänka på vad jag äter. Träna för att kunna njuta av onyttigheter. (..) Men så mycket skönare, och jag mår så mycket bättre.”, skriver han på instagram med bilder på före och efter-resultatet.

Annons

 

Men Martin Melins inlägg fått kritik från följarna. Enligt instagram-profilen själv har flera av de som följer honom ifrågasatt varför han inte är ser mer tränad ut än han gör.

“Kul med mitt förra inlägg. Jag har fått en massa DM av folk som skriver att det där var sparken i rumpan de behövde. Jag har också fått ett par där de frågar varför jag inte är mer vältränad eftersom jag tränar så mycket och promotar ett hälsosamt levande.”, skriver Martin på instagram.

Han ryter nu ifrån mot kritiken i ett nytt inlägg, med två bilder på sig själv innan och efter sin viktresa.

“Jag kommer aldrig ställa mig bakom sjuka kroppsideal. På bilden är alltså jag år 2011 till höger och bilden till vänster är jag för ett par veckor sedan. Som ni ser har jag fortfarande lite mage. Jag har inte sexpack, är inte supertight. Men det är inte min målbild. Det är inte dit jag vill nå. Jag vill kunna äta min vaniljsås med äppelpaj, min glass, pommes fritte. Skillnaden är att idag gör jag det två ggr i veckan. Förut var det varje dag. Så, träna på, ät rätt – men njut också av livet!”, skriver han i texten.

Martin Melins sätt att bemöta kritiken hyllas nu av följarna. I kommentarsfältet skriver en följare: “Så bra skrivet!”, och en annan fyller i: “Sjukt bra skrivet, många som är tacksamma för att du vågar visa dig precis som du är, fortsätt med det!”.

Annons