TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Martin Melins viktras – nu hånas han av poliskollegorna

27 sep, 2017 
AvLotta Gray
Nu vikthånas han av kollegorna. Polisen Martin Melin har tappat i vikt och oroar sig över sin pondus på jobbet.
Annons

Polisen och författaren Martin Melin, 50, älskar Instagram. Hans drygt drygt 74 000 följare kan se honom leva varannan-veckas liv,  träna eller bara slappa hemma i lägenheten på Nynäsvägen.

Men nu verkar han tagit det här med träning på lite för stort allvar. En betydligt smalare Martin lade nyligen upp en bild på sig själv i ny uniform.

– Jag har ju tappat närmare fem kilo senaste månaden vilket ledde till att jag idag fick hämta ut ett par nya uniformsbyxor och en ny skjorta, skriver han.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och det är en uppenbart tunnare Martin som man kunnat se. Nyligen rakade han av sig skägget och och sprang Lidingöloppet på tiden 3,39, ivrigt påhejad av dottern Fanny, 14. Men hans följare är honom trogen.

”Du bör skaffa en kedja och ett ankare! Så du kan ankra fast dig om det börjar blåsa, så du inte blåser iväg”, säger en, ”alltid lika snygg. Huvudsaken att du mår bra och trivs med sig själv”, en annan. Själv blir han mer provocerad av kollegornas vikthån:

– Dock påstår mina kolleger att jag nu har för tighta kläder. Att jag ser smal och skör ut. Ser jag smal och skör ut?

Nej, Martin, vi tycker du ska fortsätta rocka ditt konto som du vill.

Foto: IBL

Annons