Martin Melin om livet med Camilla Läckberg – exets pik

Martin Melin

Martin Melin och Camilla Läckberg var gifta i fyra år.
Nu öppnar polisen upp om det tidigare livet med författaren.
”Livet var toppen”, skriver han.

Tillsammans med fyra andra svenska kändisar är Martin Melin en av de som tagit sig an det väldigt strika kost- och träningsupplägget 16 weeks of hell i Dplays program Den stora hälsoresan – från soffpropp till superkropp. I en intervju med Hänt berättar polisen om den minst sagt tuffa tiden.

– Det var jättejobbigt verkligen och det är också väldigt tidskrävande. Men jag såg det som en utmaning och jag nådde mitt mål med det. Är det någon gång i livet man ska göra det är det nu och det var en kul utmaning, säger han.

Även fast det stundtals var riktigt tufft var beslutet att hoppa av aldrig ett alternativ för honom. Men det han tyckte var absolut svårast var att hålla den strikta kosten, och när de tuffa veckorna var över visste han precis vad det var han ville göra.

– Jag drog i mig två stycken Ben & Jerry och en bilpåse direkt. Jag hade en lista på grejer jag hade längtat efter och det här var några av de sakerna. Och sen drog jag i mig paj och vaniljsås, berättar han.

Martin Melin öppnar upp om sitt tidigare liv med Camilla Läckberg

Även fast tiden i Den stora hälsoresan har fått honom att ändra sina rutiner en del är han på sin Instagram nu tydlig med att det inte finns något bättre och sämre. Under en gammal bild på sig själv berättar han att han förr i tiden hade helt andra vanor, men att han absolut inte var olyckligare för det. Utan snarare mådde väldigt bra.

”Jag vill verkligen betona att alla människor får leva sina liv, precis som de vill. Det innebär att man tränar om man vill och man skiter i att träna om det är så. Varken soffliggarna eller träningsdårarna äger rätten att peka finger. Och så länge man själv känner att man mår bra så är ju det gott nog”, börjar han med att skriva innan han fortsätter:

”Och hey - jag har också vägt 96 kilo (och varit gift) och tyckt livet var toppen. Så sätt inte likamedtecken mellan träning/vältränad och lycka. Det är många andra faktorer som också måste spela in. Och vem mår dåligt av choklad?”

I en intervju med Expressen kommenterar Camilla också den perioden.

– Nej, han var ju rejält rund ett tag. Jag brukade skoja med honom om det ibland. Som polis pratar man bara om bra armar. Män har det där självförtroendet. De förlåter sig själva på ett annat sätt och tycker att det här funkar ju.

LÄS OCKSÅ: Martin Melin om romansen med Amanda Berggren efter nya bilderna

LÄS OCKSÅ: Martin Melins ärliga ord om kampen med dottern Fanny

FOTO: TT, Instagram