Martin Melin och Alexandra Nilssons relation – så känner de varandra

Martin Melin och hans padelkompis Alexandra Nilsson

TT
Under måndagen lade Martin Melin upp en bild på sig själv och Alexandra Nilsson efter en padelmatch.
Det väcker frågan: Hur känner de egentligen varandra?

Polisen och författaren Martin Melin blev känd för det svenska folket när han vann den första säsongen någonsin av Expedition Robinson, som då sändes på SVT.

Sedan dess har Martin hållit sig kvar i rampljuset bland annat genom att skriva böcker som Coola pappor: en bok om män och föräldraskap, Status 12 och Brott kan ej styrkas.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Dessutom har han synt en hel del i tv, bland annat i På rymmen, Spårlöst och Nyhetsmorgon. Martin Melin hjälper också filmproduktioner som poliskonsult. Det var mer eller mindre i den rollen som han träffade sin tidigare fru, författaren Camilla Läckberg.

Det forna paret var gifta i fyra år och var under deras relation ett av Sveriges mest omskrivna par. De skildes sig 2014 och har tillsammans sonen Charlie. Martin Melin har också två barn, Felix och Fanny, tillsammans med sin exfru Christina Melin.

LÄS MER: Alexandra Nilssons relation med Isabella Löwengrip

Under måndag lade Martin upp ett inlägg på Instagram efter en padelmatch. Med på bilden var också Charlie ”Challe” Berglund, den tidigare hockeyspelaren som bland annat vunnit OS-guld för Sverige i Lillehammer 1994, guld i VM 1991 och fem SM-guld.

Influencern Alexandra Nilsson var också med på bilden och Martin Melin skrev:

”Det var antingen sovmorgon eller paddel som gällde nu på måndagsmorgonen.Det blev paddel. Lite seg efter att ha legat och lyssnat på ljudbok i två timmar i natt (kunde inte sova) dock.Men riktigt roligt spel med bland andra hockeylegenden (hey, OS-guld, VM-guld och SM-guld!) Challe Berglund och grymma Alexandra Nilsson”.

Alexandra Nilsson blev känd i slutet av 00-talet som Kissie och hade en av Sveriges allra största bloggar. I mitten av juni i år avslöjade hon överraskande nog att hon bestämt sig för att lägga sin ner blogg.

Istället satsar Alexandra nu bland annat på sin Youtube-kanal. Hon har också skrivit böckerna Jag är visst feminist – på mitt sätt och Hatad och älskad.

Alexandra Nilssons och Martin Melins verkliga relation

Hur kommer det sig då att Alexandra Nilsson och Martin Melin känner varandra? Jo, det visar sig inte vara något märkvärdigt alls mer än att just tycker om samma sport.

”Vi känner varandra via padeln och gemensamma vänner bara”, skriver Alexandra Nilsson till Hänt.

Det berättar också Martin Melin, och lägger till att hon är roliga att spela med.

”Vi har padeln gemensamt. Hon är grym på det spelet och det är kul att spela med personer som är både duktiga och engagerade. Dessutom har hon en sjuk vinnarskalle, och det är alltid kul att vinna mot sådana”, skriver Martin Melin till Hänt.

Bild: Patrik Österberg/TT, Karin Törnblom/TT

Läs också: Martin Melin om romansen med Amanda Berggren efter nya bilderna

Läs också: Alexandra Nilsson avslöjar nya detaljer om lägenhetsköpet