TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Alexandra Nilssons relation med Isabella Löwengrip – efter offentliga bråket

15 sep, 2020 
Isabella Löwengrip och Alexandra Nilsson
Vänskapen mellan bloggerskorna Alexandra Nilsson och Isabella Löwengrip har aldrig varit en dans på rosor.
Men nu, några år senare kan deras relation äntligen ha förändrats.
Annons
Allt om Alexandra NilssonBrand logo
Allt om Alexandra Nilsson

Storhetstiden för bloggerskor i Sverige hade sin peak för några år sedan och två personer som stack ut från mängden var givetvis Alexandra Nilsson, 29, och Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 29.

Bloggarnas tid präglades av bråk hit och dit och det var nästan så att man tjänade på att hänga ut varandra. Alexandra gjorde gärna retsamma och provocerande inlägg mot allt och alla. Tanken var troligtvis för att få uppmärksamhet och fler läsare, inte egentligen för att starta bråk eller skaffa sig ovänner.

Isabella Löwengrip kunde också vara provocerande stundtals och hon tvekade aldrig med att hänga ut någon som tidigare hängt ut henne.

Det offentliga bråket

Det offentliga bråket mellan bloggerskorna började redan för 10 år sedan när Alexandra medverkade i Isabellas talkshow för bloggfantaster, som hon hade tillsammans med vännen Tyra Sjöstedt, 34. Det livesända webbprogrammet sändes varje torsdag och de hade en ny gäst varje vecka. En av de tillfrågade gästerna var då naturligtvis ”Kissie”, som hon alltid kallade sig på den tiden.

Annons

I avsnittet som Alexandra medverkade i blev hon grillad på flera olika ämnen, som säkert var känsligt för henne innerst inne.

Alexandra förklarar några år senare i en video på sin youtube-kanal att hon hade blivit tvingad av sin manager att medverka i showen, det var alltså inte ett frivilligt val för henne. Hon berättar även i reaktionsvideon att hon nu i efterhand skäms över hur hon uppförde sig i programmet, men att hon i alla fall gillade Isabella mer än vad hon gillade Tyra.

– Tyra var ju hårdare mot mig än vad Bella var, sa Alexandra då i Youtube-videon.

Efter det kunde man tro att det var frid och fröjd mellan dem, men sedan hände något när Alexandra skulle skämta lite.

Skämtet gick inte hem

I maj 2018 skrev Hänt om den frostiga relationen mellan dem. Då handlade bråket om att Alexandra gjort en parodi av Isabella på sin instastory. Parodin blev hyllad och uppmärksammad av hennes följare, men en person som den knappast blev hyllad av var Isabella. Att hon tog illa upp av skämtet markerade hon genom att blocka Alexandra på Instagram.

Annons

De två bloggerskorna har inte börjat följa varandra sedan dess, men nu meddelar Alexandra till Hänt att det inte är frågan om något bråk utan bara att de inte är vänner just nu.

”Vi har ingen relation idag men vi är inte ovänner eller något sånt. Jag har alltid tyckt om Isabella!” skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Om Isabella också kommit över bråket är högst oklart. Men man brukar ju säga att tiden läker alla sår, så vi får helt enkelt vänta och se vad som händer.

FOTO: Sven Lindwall/EXP/TT, Karin Törnblom/TT

Annons