Martin Melin erbjöds sex – kvinnan ville slippa böter

Det händer mycket på jobbet för konstapel Melin. Nu berättar han om hur en kvinna försökte slippa undan böter på ett minst sagt alternativt sätt.

Kändispolisen Martin Melin, 50, råkar ut för mycket i tjänst. I förra veckan vikthånades han av sina poliskollegor – för att han på senaste tiden tränats så hårt att han tappat ett gäng kilon.

– Dock påstår mina kollegor att jag har för tighta kläder. Att jag ser smal och skör ut. Ser jag smal och skör ut?, ställde han sig frågande på Instagram.

Nu ger han ytterligare en story från livet som – känd – polis. Det är när han, tillsammans med artisten Andreas Lundstedt, 45, gästar Anitha Schulmans, 39, talkshow på Aftonbladet, som han får frågan om det har hänt att kvinnor flirtat med honom i tjänst – för att slippa böter.

– Det har hänt mig en gång, det har bara hänt en gång. Hon satt med en kjol som var till knäna. Jag får körkortet och ska gå tillbaka och kontrollera henne i polisbilen, säger han och fortsätter:

– Och när jag kommer tillbaka sitter kjolen här uppe, säger han och illustrerar med händerna i midjan.

– F-hög så att säga. Det är så uppenbart att hon har dragit upp kjolen. Och man bara ”sorry, jag går inte på den”, tro inte att jag är så lättlurad.

Melin med exfrun Camilla Läckberg. 

Martin Melin blev Sveriges första vinnare av Robinson 1997.

Martin melin har tidigare varit gift med Christina. 

Martin Melin med barnen Fanny, Charlie och Felix. Fanny och Felix har han med exfrun Christina och Charlie med Camilla Läckberg.

Martin Melin är numera singel.

Melins historia avbryts emellertid abrupt av att Andreas Lundstedt rycker ut ett hår i örat på konstapel Melin. Anitha Schulman ställer sedan frågan om Martin Melin är singel, något han bekräftar. Men, han finns inte på Tinder.

– Nej! Jag har aldrig funnits på någon dejtingapp eller dejtingsida. Never.

LÄS OCKSÅ: Martin Melins viktras – nu hånas han av poliskollegorna

LÄS OCKSÅ: Martin Melin tar avstånd från Läckberg: ”Jag blir bara less”