TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Martin Lidbergs dotter lämnar Sverige helt – stora familjesorgen

05 sep, 2021 
https://image.hant.se/image-7655263?imageId=7655263&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=87.5&x=0&y=0
Johanna Alm
Martin Lidberg
Martin Lidberg har tre barn, varav hans äldsta son bor i Holland och nu lämnar även dottern Sverige helt för nya äventyr.
Läs Martins känslofyllda text om dotterns flytt här!
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Martin Lidberg, 48, är en tidigare svensk brottare som på senare år varit aktiv i olika tv-program, bland andra Let's dance, Superstars och Mästarnas mästare. Trots att han slutade med brottningen redan 2007 så har han vunnit alla ovan nämnda tävlingsprogram.

Efter sin medverkan i Mästarnas mästare berättade den tidigare elitbrottaren för Hänt att det var en ärofylld titel att vinna.

– Efter sin idrottskarriär är det otroligt stort bara att få vara med och få den här hyllningen, för “Mästarnas Mästare” är ju faktiskt ett hyllningsprogram. Och att sen dessutom få vinna det – det tycker jag är det största man kan vinna efter sin idrottskarriär, sade Martin då.

Numera är Martin en hälsocoach, författare och pappa åt sina tre barn Nathalie, 24, Isac, 22, och Melissa, 8. Sedan 2012 är han gift med Catharina Lidberg.

Martin Lidbergs dotter lämnar Sverige

Sedan tidigare i år bor sonen Isac numera i Holland och spelar fotboll i den nederländska andraligan och nu lämnar Martins äldsta dotter även hon Sverige för nya äventyr. I ett meddelande till Hänt berättar Martin om dotterns planer i Italien och att han snart ska ner och hälsa på sonen i Holland:

Annons

”Nathalie flyttar till Italien för att satsa fullt ut som modell och influenser i Italien och sonen spelar spelar fotboll i Holländska ligan. Så nu är man nästan ensam kvar i sverige. Känns roligt att grabben lever sin dröm i en av de bästa fotbollsligorna i värden men klart man saknar honom mycket men åker snart ner och hälsar på” Avslutar Martin.

Även på Martins Instagram uppdaterade han sina följare tidigare i veckan om att dotterns flytt till Italien. I det känslofyllda inlägget skriver han att kommer sakna dottern men är samtidigt glad för hennes skull:

”Sista middagen med dottern innan hon tar sina prylar och flyttar till Italien imorgon. Jag kommer sakna dig så mycket och det kommer kännas tomt att inte ha dig runt hörnet. Samtidigt är jag väldigt stolt och glad att du följer ditt hjärta och får uppleva nya äventyr i livet.” Skrev han och fortsatte:

”Nu har man grabben i Holland och dottern i Italien men jag kommer snart och hälsar på.” Avslutade han inlägget.

FOTO: Martin Lidberg/Instagram

Annons