Martin Björk och Sara Arvidsson har fått sitt andra barn

Martin Björk & Sara Arvidsson

Martin Björk och kärleken Sara Arvidsson har fått sitt andra barn. Nu berättar de om glädjen.
Slå på ljud

Radio-profilen Martin Björk har länge varit ett välkänt ansikte för det svenska folket. Han har synts både inom tv och radio och är nu också aktuell med sin egna Youtube-serie Intimt med Björken. Men det är långt ifrån det enda som händer i hans liv.

I mars 2019 blev han och kärleken Sara Arvidsson föräldrar till deras första gemensamma barn, och det var i en direktsändning av radioprogrammet Vakna med NRJ som Martin avslöjade den stora nyheten. Det var då lilla sonen Fabian som hade kommit till världen och familjelyckan var total. Men tidigare i år kom de med den fantastiska nyheten att familjen skulle växa ytterligare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Saras ord om graviditeten - har varit tufft

Det var i ett inlägg på Instagram som Martin avslöjade att Sara var gravid igen och att de därmed skulle få ytterligare ett vår-barn. Under en bild på hela familjen skrev han:

LÄS MER: Så träffades Anis Don Demina och flickvännen Filippa Toremo

”Inte helt lätt o ta en bild med hela familjen. Frågan är hur det ska gå när vi snart e 4? Vi längtar efter dig plutten.”

I Libros Youtube-serie Gravid vecka för vecka har man den senaste tiden fått följa paret och där har de pratat öppet om allt från humörsvängningar till illamående. Och just det sistnämnda är något som Sara har brottats mycket med den här gången.

– Jag har inte mått så bra den här graviditeten. De fösta 15-16 veckorna var helt katastrof, säger hon innan hon fortsätter:

– Men nu känns det ändå som att det börjar dra ihop sig och då känns det som att det har gått som hejsan.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Martin och Sara har fått sitt andra barn

Och nu är den jobbiga väntan äntligen över. På Martins Instagram berättar han nämligen nu att den efterlängtade prinsessan äntligen har kommit till världen. Under en bild på Sara och dottern skriver han:

”Äntligen valde du att titta ut. Som vi har längtat. Mamma gjorde ett grymt jobb o pappa hejade på hela vägen. Tre har blivit fyra. Välkommen till världen älskade dotter.”

Och i kommentarsfältet är det hundratals människor som är där för att gratulera de nyblivna två-barnsföräldrarna.

”Grattis till er! Hoppas allt gått bra och att alla mår bra”, skriver bland annat en följare.

”Stort grattis till er!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Emilio Ingrossos utseendeförändring – bilderna med Niclas Wahlgren avslöjar

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik har slutat amma dottern Pebble – anledningen bakom

SENASTE NYTT!