TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför vill Mårten Nylén inte tacka ja till Biggest loser

27 dec, 2022 
MÅRTEN NYLÉN, BIGGEST LOSER
Träningsprofilen Mårten Nylén gjorde succé i Biggest loser. Men för några år sedan hoppade han av programmet och det verkar inte finnas några planer på en comeback.
– Skulle jag få frågan idag skulle jag nog säga nej, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mårten Nyléns besked om Biggest Loser: ”Förbättringar”Brand logo
Mårten Nyléns besked om Biggest Loser: ”Förbättringar”

Succétränaren Mårten Nylén, 47, var med i Biggest loser sedan starten. Men för sju år sedan valde han att tacka för sig och gå vidare med andra saker.

– Det är dags att göra något nytt, sa Mårten Nylén då.

Sedan dess har han bland annat synts till en hel del i Nyhetsmorgon och träningen är fortfarande något han brinner starkt för. Nu för tiden åker han även runt och föreläser på alla möjliga ställen.

Biggest loser kommer tillbaka med en ny säsong nästa år och under årens lopp har det gjorts en hel del förändringar. Nytt för säsongen 2023 är bland annat att programledaren Anna Brolin, 42, bytts ut mot Malin Stenbäck, 35. Dessutom är doktor Mikael Sandström, 64, på plats som husläkare.

Sanningen om Anna Brolins avhopp från Biggest loser

Anledningen till att Anna Brolin hoppade av programmet beror helt enkelt på att tiden inte fanns till.

Annons

”Jag jobbar fullt tid med Efter Fem och i vinter även Fotbolls-VM så det går helt enkelt inte schemamässigt - men det känns helt otroligt bra att grymma Malin tar över programmet - hon kommer vara helt lysande och tillsammans med fantastiska Pischa o co är deltagarna i oerhört trygga händer!”, förklarade Anna i ett meddelande till Hänt.

Därför vill inte Mårten Nylén tacka ja till Biggest loser

Men någon comeback från Mårten Nylén kan vi dessvärre inte räkna med. När Hänt träffar honom på premiären av filmen UFO Sweden berättar han att han inte har några planer på att medverka igen.

– Nej, det har jag ju inte just nu i dagarna kan jag säga. Men det var ett fantastiskt projekt och jag jobbar ju med andra fantastiska projekt. Skulle jag få frågan idag skulle jag nog säga nej, säger han till Hänt och fortsätter:

– Jag tycker att det är bra att man utvecklar projekt och det är ju det här också, att göra förbättringar. Det är det jag jobbar med mycket idag och föreläser mycket. Förbättringar är bättre att prata om än slutmål. Pratar man om slutmål och livet så blir det ju väldigt tråkigt.

Förändringarna som gjorts under årens lopp är även något som Mårten tycker är bra.

– Jag gillar det här med att ta in mer kompetens, att utveckla det vidare. För det är riktiga människor och riktiga problem, och liksom oavsett vem man jobbar med när det kommer till hälsa behöver man jobba mer än det här, säger Mårten och visar upp sin biceps.

Mårten Nylén menar att det i själva verket handlar om både huvud och hjärta, inte själva muskelstyrkan.

FOTO: TV4/Cmore, Jennifer Iversen

Annons