LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Markus Aujalays barn har vuxit upp – så ser de ut idag

26 okt, 2020 
Markus Aujalay har tre barn och sönerna är idag vuxna.
Så ser de ut idag!
Annons
Alexander Sjögrens dold kamp bakom kulisserna – efter olyckan i Kockarnas kamp: ”Mental spärr”Brand logo
Alexander Sjögrens dold kamp bakom kulisserna – efter olyckan i Kockarnas kamp: ”Mental spärr”

Markus Aujalay syns just nu i Decenniets mästerkock. Men för de allra flesta är han redan innan det ett välkänt ansikte, då han varit en av de tre jurymedlemmarna i matlagningsprogrammet Sveriges mästerkock och han har även synts i Efter stängning.

Men Markus är såklart inte bara kock på tv. Han har även arbetat som kock bland annat på Operakällaren, Fredsgatan 12, Leijontornet och driver även själv en resturang vid namn Tegelbacken.

Utöver detta har han även skrivit ett flertal kokböcker – så hans framgång är ingen vidare hemlighet. Men något han är mer hemlighetsfull kring är sitt privatliv. 2018 kunde Hänt avslöja att Markus har en flickvän som han tidigare inte uttalat sig kring. Hon heter Ingela Widström och det går att an kan gissa att de har träffats på jobbet. Ingela har nämligen varit inslagsproducent för programmet Sveriges mästerkock sedan starten 2011 men då sa hon att hon numera jobbar på produktionsbolaget Jarowskij.

Annons

– Ja, jag är Markus flickvän och vi har varit tillsammans i fyra år, sa Ingela till Hänt 2018.

Innan Ingela var Markus gift med Erika Michael. Markus och ex-frun valde dock att även efter separationen driva sina krogar vidare som kompanjoner. De har till och med startat nya efter skilsmässan så det verkar inte råda någon osämja mellan dem.

Markus och Erika har tillsammans barnen Zac, Mino och Enya.

Ibland delar Markus med sig av bilder på barnen, bland annat har han postat en bild när de alla var på julbord tillsammans:

Sonen Zacks framgång

Markus delade även stolt med sig av en bild i somras när sonen Zack tog studenten:

Visa det här inlägget på Instagram

❤️

Ett inlägg delat av Markus Aujalay (@markusaujalay)

Zack verkar gå i sin pappas fotspår då han bland annat vunnit en tävling om vem som kan baka Sveriges godaste kladdkaka.

Zack Aujalay gjorde då en variant som han kallar Kladdkaka med brynt smör och flingsalt. Av alla bidrag valdes sex finalister ut för att baka sina kladdkakor inför stor publik på Bak- & Chokladfestivalen i Stockholm, skriver Arla.

Zack kommenterade då vinsten:

– Det känns helt overkligt att vinna och höra juryns motivering. Jag hade verkligen ingen aning om det skulle räcka hela vägen. Jag har bakat sedan jag var liten och det här gav ju mersmak. Nu ska jag fira med familjen, sa Zack Aujalay till Arla då.

FOTO: Karin Törnblom/TT/ Instagram

Annons