ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marko Lehtosalos nya lyxköp – följarna häpnar: ”Jag har betalat...”

30 okt, 2023 
Markoolio
Marko Lehtosalo byggde ett hus till sin mamma under förra hösten, något vi fick följa i Marko & Irma.
Nu har artisten gjort ett nytt lyxköp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mauri Hermundssons okända relation till Markoolio – draget på KristallenBrand logo
Mauri Hermundssons okända relation till Markoolio – draget på Kristallen

Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 48, har varit en favorit bland svenska folket sedan 90-talet men det var inte förrän förra året vi fick se honom i ett helt annat format än med musiken.

Vintern 2023 bjöd nämligen Marko och hans mamma Irma Lehtosalo, 68, in svenska folket till deras vardag. I Marko & Irma fick vi följa när Markoolio byggde ett hus till sin mamma och programmet gav även en helt ny inblick i artistens liv.

Markoolio betalade själv för Irma Lehtosalos husbygge i Marko & Irma

Husbygget vi fick följa i den första säsongen finansierades helt av Markoolio själv. Håkan Svanström, byggledare för projektet bekräftade nämligen det under en intervju med Hänt.

– Det är Markoolio som betalar, absolut. Han bygger åt hus åt sin mamma och produktionen är bara med på sidan av och filmar samt ser vad som händer. De har inget ekonomiskt i det där alls, sa då Håkan.

Markoolios nya lyxköp – stora summan bekräftad

Nu har Marko öppnat upp plånboken igen, denna gången är det till sig själv som han spenderat stålarna. På Instagram visar han nämligen upp sitt nya lyxköp och det visar sig inte varit billigt.

Annons

”Nu står min sauna som levererades med kranbil på plats vid stugan i Árjepluovve. Det finns ett litet företag i Gävle som drivs av Lotta & Tommi som bygger bastur. Beundrar hur ni två sliter och att ni själva bygger allt från scratch. Tack för en jättefin bastu byggd av folk som själva älskar att basta och har stenkoll. All lycka till er. (Har betalat för bastun, ja) ”, skriver Marko i inlägget där han visar upp sin sprillans nya bastu.

I kommentarsfältet regnar det in kommentarer från följarna som är avundsjuka på Marko.

När Hänt når företaget som ligger bakom artistens nya lyxiga bastu berättar de vad kalaset i runda slängar har landat på.

”Det var superkul, känns riktigt bra att Marko valde oss. Modellen heter Oksa XL och kostar från 120.000 kronor”, skriver bastuföretaget till Hänt.

FOTO: TT

Annons