ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Markos ”Markoolios” beteende under inspelningen avslöjat – kollegans chock

03 mar, 2023 
Markoolio
Markoolio deltar i år i SVT:s Bäst i test.
Nu berättar Babben Larsson för Hänt att artisten tappade humöret flertal gånger under inspelningen.
– Han blev för ivrig, säger Babben till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”Brand logo
Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”

Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, har under vintern varit aktuell med sitt program Marko & Irma. I serien har vi fått se Marko och hans mamma Irma Lehtosalo, 67, bygga hus hus på Ingarö.

Men nu är det ett helt annat format som vi kan följa artisten i. Han är nämligen en del av panelen i SVT:s Bäst i test. Underhållningsprogrammet som leds av Babben Larsson, 66, och David Sundin, 46, är igång med en helt ny säsong. Utöver Markoolio består den fasta panelen av Nikki Amini, Linnéa Wikblad och Henrik Nyblom.

Tv-kollegans avslöjande om Markoolios humör under inspelningen

När Hänt når Babben berättar hon att tittarna har en riktigt rolig säsong att se fram emot. Vad som också kommer fram är att Markoolio var den av deltagarna som hade det svårast att inte tappa humöret under de kluriga testerna.

Annons

Håller de ihop eller tappar de humöret ordentligt ibland?

– Jo men Marko han är ganska frustrerad mellan varven faktiskt. Han är inte alls nöjd med hur det går ibland. Henrik som är vår fjärde panelmedlem, han är mer anarkistisk och lite rycker på axlarna-karaktär kan man säga. Han är väldigt anarkistisk och väljer oftast att offra sig själv i sina lösningar. Han kan lätt skada sig själv, han är väldigt så att han offrar kroppen, säger Babben.

Babben Larssons insikt under Bäst i test 2023: ”Han blev för ivrig”

Trots att vissa deltagare hade det svårare än andra att inte bli allt för påverkade av resultaten så menar Babben att hon är mycket nöjd över deltagarnas insatser.

– Jag var lite spänd på hur det skulle gå för Nikki Amini men hon var en helt strålande gäst tycker jag. Framförallt hade hon ett väldigt glatt humör genom alla saker. Hon bara skrattade och hur det än gick så sa hon bara "ja det var inte så bra. ha ha ha". Så skakade hon av sig det, säger Babben och fortsätter:

– Sen så det var kul att titta på Marko för han har en jävla vinnarskalle och det gick inte allltid vägen för honom. Han blev för ivrig liksom. Kastade sig iväg.

FOTO: TV4

Annons