LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marko Lehtosalos oro över pengarna – nu berättar han: ”Sticker iväg”

05 mar, 2024 
Marko och Irma Lehtosalo är högaktuella med säsong 2 av Marko & Irma. I första avsnittet berättar Marko om oron för ekonomin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mauri Hermundssons okända relation till Markoolio – draget på KristallenBrand logo
Mauri Hermundssons okända relation till Markoolio – draget på Kristallen

Marko och Irma Lehtosalo har tagit svenskarnas hjärtan med storm när de debuterade med sin egna tv-serie. Nu dyker de återigen upp i rutan, i andra säsongen av Marko & Irma.

Marko Lehtosalos oro över ekonomin: ”Sticker iväg”

Första gången fick tittarna se när Marko byggde ett nytt hus åt mamma Irma. Denna gång är det dags för Irmas trädgård att få sig en makeover med pool, hundgård och terass som bland annat ska byggas.

Men det finns en oro för Marko och byggandet av Irmas nya trädgård – att det kommer kosta för mycket. I första avsnittet av Marko och Irma kommer Marko in på oron för ekonomin.

– Vi är lite oroliga över att tidsplanen inte håller. Lite orolig att budgeten inte kommer hålla utan att den sticker iväg. Men det blir bra när det blir klart, säger Marko.

Vem betalade för husbygget i Marko och Irma?

I första säsongen när Irmas hus byggdes kunde byggledaren Håkan Svanström berätta att det var Marko som betalade för alla kostnader.

– Det är Markoolio som betalar, absolut. Han bygger åt hus åt sin mamma och produktionen är bara med på sidan av och filmar samt ser vad som händer. De har inget ekonomiskt i det där alls, sa Håkan då.

– Det har varit en stor kostnad för Marko men också en bra investering att få ihop det här.

FOTO: TV4 PLAY

Annons