LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marko Lehtosalo om första tiden med ex-frun Jessica Westergård

17 mar, 2023 
Simon Lundh
Markoolio
Marko Lehtosalo var tidigare gift med Jessica Westergård Lehtosalo.
Nu talar han ut om hur deras relation började.
– Vi gjorde en Victoria, berättar Marko.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mamma Irmas dejtingtips till Marko "Markoolio" LehtosaloBrand logo
Mamma Irmas dejtingtips till Marko "Markoolio" Lehtosalo

Artisten bakom hitsen som Vi drar till fjällen, Ingen sommar utan reggae och Värsta schlagern Marko Lehtosalo, 48 mer känd som ”Markoolio” berättat nu om kärlekslyckan offentligt.

Det var i samband med att han gästade podcasten Brottarbröder med Jimmy, 40, och Martin Lidberg, 50, som det kom på tal om hur han och ex-frun Jessica Westergård Lehtosalo, 39, träffade för första gången.

Marko Lehtosalo om hur han träffade kärleken

Programledarna nämner att Marko har tre barn med sin PT som senaste skulle bli hans fru. Varpå Marko Lehtosalo inflikar.

– Vi gjorde en Victoria, säger han.

För den som inte vet den historien så syftar tv- och radioprofilen på om hur kronprinsessan Victoria, 45 och prins Daniel, 49 träffade varandra. Victoria tränade då på prins Daniels gym och hade honom som personlig tränare innan de båda blev ett par.

Markoolio fortsätter och beskriver:

– Hon var noga med käket. Vi körde ett så kallat PT kampen. Det var en åtta veckors period. Jag vägde in mig och sen tränade man åtta veckor på varsitt håll, säger han.

Annons

Markoolio firade i direktsänd radio

Markoolio och ex-frun Jessica Lehtosalo Westergård träffades 2008. Våren 2010 berättade paret att de väntade deras första gemensamma barn, Moa. 2013 friade Markoolio i direktsänd radio för Rix Morronzoos lyssnare och året därpå gifte sig det dåvarande paret i Gustavsbergs kyrka på Ingarö. Under äktenskapet som varade i sex års tid, fick paret ytterligare två barn till, Melker och Majken.

Markoolio om realtionen till familjen idag

– Vi har bara kontakt när det gäller barnen, men det gör inga konstigheter eller så, sa han då.

Sedan skilsmässan har artisten inte gått ut med om han är i någon ny relation offentligt. Det bekräftade han även för Hänt.

– Jag är jättesingel, svarade han då skrattandes.

Markoolio har det senaste varit aktuell för det svenska folket i TV-serien Marko och Irma på TV4 och TV4play, där tv-publiken fick följa deras omfattande husbygge och vardag på mamma Irma Lehtosalos, tomt utanför Stockholm på skärgårdsön Ingarö.

FOTO: TT

Annons