LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Marko ”Markoolio” Lehtosalo tackar för sig – nu försvinner han helt

28 apr, 2023 
Simon Lundh
Markoolio
Marko Lehtosalo har haft en hektiskt och lyckad vår.
Han har medverkar både i serien Marko och Irma samt i Bäst i test.
Nu tackar artisten för sig och försvinner framöver efter beskedet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marko Lehtosalos känslomässiga låt med mamma Irma: ”Att det inte bara slutade i misär”Brand logo
Marko Lehtosalos känslomässiga låt med mamma Irma: ”Att det inte bara slutade i misär”

Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 48, har synts frekvent i tv-rutan det senaste halvåret. För ett tag sedan kunde vi se honom tillsammans med sin mamma Irma Lehtosalo, 67, i TV4:s byggprogram Marko och Irma. Där vi fick följa familjen och deras omfattande bygge på Irmas tomt på skärgårdsön Ingarö utanför Stockholm.

Markoolios husproblem efter succéserien

Resan vi fick följa blev lyckad, men efter kamerorna slocknade fick Marko nyligen problem med sitt egna hus. Artisten visade upp på sin Instagram hur vägglöss hade tagit sin in i huset. Dagen efter publicerade Marko en bild på plattformen och berättade om att han tagit hjälp av Anticimex.

"Nu är huset sanerat med kiselgur och sängen och soffan ligger i värmetält och förhoppningsvis är de små rackarna borta. Får se vad indikationsfällorna visar under närmsta veckorna. Allt löser sig.", skrev Marko efter saneringen.

För Aftonbladet berättade han om att allt hade gått väldigt bra.

Annons

"De hittade ingen spillning eller löss vilket tyder på att det var i ett tidigt stadie vilket är jättebra. Man ska inte flytta", skrev han till tidningen.

Markoolio tackar för sig – försvinner helt från tv-rutan

Förutom husbygget och saneringen av sitt egna hus har Marko även hunnit med att delta i SVT:s tävlingsprogram Bäst i test. Programmet där panelmedlemmarna och programmets gäster ska genomföra ibland rätt så banala tester. Programmet går i mål den 29 april och efter det är säsongen slut för den här gången.

Det blir också den sista gången för nu som SVT sänder programmet då det kunde avslöjas att formatet istället ska flytta över till TV4 när kommande säsonger ska avgöras.

Stora ändringen i Bäst i test inför nya säsongen

Avslutningen betyder också att de kära panelmedlemmarna för den här gången får lämna programmet. En av de som tvingas lämna testerna är just artisten Markoolio. När och var vi får se artisten igen återstår att se.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Pontus Orre/Aftonbladet

Annons