ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Mark Levengood om äktenskapet – månader innan separationen

20 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
André Färnsveden
Mark Levengood, Jonas Gardell
Nyligen kom beskedet att paret Jonas Gardell och Mark Levengood ska separera, efter 37 år tillsammans.
När Hänt träffade Mark för några månader sedan berättade han om den tuffa tiden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihopBrand logo
Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihop

Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 58, träffades redan på 80-talet och det slog gnistor mellan dem direkt. Paret förlovade sig snabbt och har varit förlovade i 37 år – dessutom har de gift sig två gånger.

Paret har även två barn tillsammans. Det var i september 2002 som de blev föräldrar för första gången till sonen Amos Gardell. Några år senare fick de även dottern Olga Levengood.

Jonas Gardell och Mark Levengood om separationen

Under fredagen meddelade paret via sina respektive Instagram-konton att de efter 37 år tillsammans valt att separera. De förtydligar att de kommer fortsätta vara gifta och få hjälp med reda ut sina problem.

Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner. Vi går i terapi och får se var det leder. Jag berättar för att slippa smussla men i övrigt är detta helt privat och mycket smärtsamt. Vi kommer inte kommentera på något annat sätt, svara på frågor eller ge intervjuer och ber om respekt för detta. Men ni får gärna se på oss och vårt famlande med ömsint och kärleksfull blick”, skriver Jonas Gardell på Instagram.

Annons

Även Mark har publicerat ett inlägg om separationen.

Det är med stor sorg som vi efter ett långt liv ihop idag meddelar att vi separerar. Vi kommer dock fortsätta vara gifta, och får hjälp att försöka reda ut det som är svårt och trassligt.Sänd varma tankar till oss. Dock kommer vi med hänsyn till vår familj inte att svara på några frågor och ber om respekt och förståelse för detta.” skriver Mark på sin Instagram.

Mark Levengoods om äktenskapet – bara månader innan separationen

Redan för några månader sedan när Hänt träffade Mark på röda mattan inför premiären av Björn Skifs show En värld av Skifs, berättade han att det ibland kan vara tufft att få ihop vardagen.

– Man har ett arbete och man kommer hem och är trött och man ser inte automatiskt vad som borde göras, sån är jag i alla fall, sa Mark till Hänt då.

– Jag kan väl tycka så här att i mitt liv överhuvudtaget att man skulle vilja leva flera olika liv för att hinna vara så duktig som man skulle vilja vara. Men man gör så gott man kan, fortsatte Mark.

Som paret även nämnde i sina Instagram-inlägg är det fortfarande vänner. Bara dagen innan de gick ut med beskedet om separationen dök de upp tillsammans på premiären av Peter Pan allt går åt helvete på Cirkus.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons