LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Mark Levengoods nya ord om relationen till Jonas Gardell: ”Han är fin”

07 okt, 2023 
Tidigare i år kom beskedet att Jonas Gardell och Mark Levengood går skilda vägar.
Nu delar Mark med sig av en hyllning till Jonas.
”Han är fin, han”, skriver Mark.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood talar ut om separationen med Jonas Gardell: ”Vi går i terapi”Brand logo
Mark Levengood talar ut om separationen med Jonas Gardell: ”Vi går i terapi”

Det var i början av året som beskedet kom att Jonas Gardell och Mark Levengood går skilda vägar. Paret var till en början tydliga med att uppbrottet mellan dem endast innebar en separation och inte en skilsmässa.

Men senare kunde tidningen Svensk Dam bekräfta att Mark och Jonas trots allt lämnat in en skilsmässoansökan – något som ingen av dem valt att kommentera.

Mark Levengoods hyllning till Jonas Gardell: ”Han är fin”

Även om Mark och Jonas valt att separera så har de fortsatt en fin relation till varandra. De har bland annat dykt upp på röda mattan tillsammans, firat midsommar och gått i prideparaden.

Nyligen var även Mark på Jonas föreställning på Intiman ”Man får inte leva om sitt liv”. Efter föreställningen publicerade Mark en bild på han och Jonas tillsammans och delade med sig av en fin hyllning.

”Ikväll Jonas föreställning på Intiman, ”Man får inte leva om sitt liv”.SÅ fint. Och vackert. Och fruktansvärt roligt. Helt fullsatt, man bör nog skynda om man vill skaffa biljetter.På ett personligt plan vemodigt över allt fint som varit, men blandat med så mycket glädje och tacksamhet.Han är fin, han”.

Jonas Gardell om sorgen efter skilsmässan

Jonas Gardell har tidigare talat ut om sorgen efter seperationen. När han gästade Tilde de Paula Ebys talkshow Tildes kom han in på känslorna.

– Det är klart att det är sorgligt, sa han i programmet och fortsatte prata om hur det är att vara frånskild:

– Alla vet att jag är frånskild. Folk frågar om det inte är sorgligt och det är klart att det är sorgligt. Men det hade varit ännu sorgligare om det inte hade varit sorgligt, säger han i programmet.

FOTO: Robert Eklund/TT, Karin Törnblom/TT

Annons