LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mark Levengood och Jonas Gardell syns tillsammans igen – bilderna visar

07 apr, 2023 
MARK LEVENGOOD, JONAS GARDELL
Det var i januari som Jonas Gardell och Mark Levengood gick ut med beslutet att de separerar.
Nu syns de tillsammans på bilder igen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood talar ut om separationen med Jonas Gardell: ”Vi går i terapi”Brand logo
Mark Levengood talar ut om separationen med Jonas Gardell: ”Vi går i terapi”

Det var i januari tidigare i år som makarna Mark Levengood, 58, och Jonas Gardell, 59, gick ut med att de separerar, efter 40 år tillsammans. Däremot förklarade de att de skulle fortsätta vara gifta.

Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner. Vi går i terapi och får se var det leder.”, skrev Jonas Gardell på Instagram.

Annons

Sedan dess har de varit separerade och nyligen berättade Jonas om hur tiden efteråt varit.

– Jag hade aldrig trott att det skulle hända, och det tror jag fortfarande inte och jag är inte säker på att det händer, sa Jonas när han gästade Nyhetsmorgon.

Jonas Gardell om tiden efter separationen

Jonas pratade också om känslorna kring separationen. Samtidigt som det är läskigt så är det även en början på något nytt.

– I början tänkte jag så här: ”Hjälp, jag är 60 år och ensam. Jag kommer åldras ensam, dö ensam, katterna kommer hinna äta på mig innan någon hittar mig”, sa han och fortsatte:

– Jag tycker att det är fantastiskt att jag vid 60 års ålder fortfarande får förvandla mig till någon annan, någon ny, och se vad som kommer.

Nya bilderna visar Jonas återförening med Mark

Men så ensam verkar Jonas faktiskt inte vara! Nu kan han nämligen visa upp nya bilder från ett judiskt firande och självklart är maken Mark också på plats!

Annons

”Vi firar seder, minns uppbrottet ur slaveriet, och hoppet om frihet och ett lyckligare år. Nästa år i Jerusalem! L'chaim.”, skriver Jonas och tittar man noga kan man se att även Mark är med vid hans sida!

Hänt har sökt Jonas för en kommentar.

FOTO: Ola Axman/TT, Karin Törnblom/TT

Annons