LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mark Levengood lämnar landet – efter separationen från Jonas Gardell

19 apr, 2023 
Simon Lundh
Mark och Jonas
I början av året meddelade Jonas Gardell och Mark Levengood att de separerar.
Nu berättar Mark att han lämnar landet.
– Ibland tänker jag att mitt liv saknar poäng, säger Mark.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood talar ut om separationen med Jonas Gardell: ”Vi går i terapi”Brand logo
Mark Levengood talar ut om separationen med Jonas Gardell: ”Vi går i terapi”

I januari bekräftade makarna Mark Levengood, 58, och Jonas Gardell, 59, att det separerar. Däremot sa Jonas att paret fortfarande skulle fortsätta att vara gifta. Något han skrev om på Instagram.

Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner. Vi går i terapi och får se var det leder.”, skrev Jonas Gardell då på Instagram.

Mark Levengoods ånger i separationen med Jonas Gardell

I en intervju med Malou von Sivers, 70, i programmet Malou möter på TV4 berättade Mark då om relationen till Jonas Gardell.

– Vi har separerat. Vi ska inte skilja oss, vi går i terapi. Det borde vi ha gjort för längesedan, sa Mark och fortsatte:

– Det är så mycket med ett liv, man utvecklas, man får barn, barnen växer och flyttar. I en familj måste alla förhålla sig till varandra. Roller utvecklas och behov förändras, och där tror jag att ett äktenskap kan sättas för prövning. Varför gick vi inte i terapi för många år sedan?, frågar sig Mark.

Annons

Mark medger att äktenskapet har varit en prövning och uttalade sig i programmet om det med hjälp av en citat från författaren Märta Tikkanen:

– ”Inte av kärleksbrist, men av kärleksförtvivlan”, det vill säga att man hamnar i ett läge där man inte kan nå varandra riktigt. Vi har en gemensam grundklang, ett väldigt fint äktenskap. Hur ska vi hitta tillbaka till det? Vi får se.

Mark Levengood lämnar landet – videon visar

Efter separationen berättar nu Mark på sin Instagram när han lämnar landet. I videon på plattformen visar Mark upp en bro som binder grannländerna Sverige och Finland, som han går ut på.

– Det är helt fantastiskt, nu har jag varit utomlands två gånger idag, säger en leende Mark när han går fram och tillbaka på bron och fortsätter:

– Ibland tänker jag att mitt liv saknar poäng, men ganska roligt har jag säger, han och ler in i kameran.

I sin caption till videon skriver Mark:

”Utlandsresa helt utan fossila utsläpp!! 🇸🇪❤️🇫🇮”

På så sätt fick Mark en kort, men ändå en utlandsresa som inte tog mer än någon minut.

FOTO: TV4

Annons