Mark Isitt i Grand designs Sverige har två barn – så ser sönerna ut idag

Mark Isitts söner

FOTO: TT
Arkitekten Mark Isitt i Grand Designs Sverige har två barn.
Och det är inte alls konstigt du känner igen dem.
Så här ser sönerna ut idag och det här kan du ha sett dem förr!
Slå på ljud

Arkitekturkritikern och vinnaren av Sveriges Arkitekters Kritikerpris 2018 Mark Isitt, 54, är programledare för TV4:s nya satsning Grand designs Sverige 2020.

I programmet får tittarna hänga med på när Mark under två års tid följt sex olika husbyggen som är helt unika på olika vis.

– Alla sex villorna har ambitionen att tänja gränserna för vad ett hem är. Människorna som bor här är alla visionärer som i många fall riskerar allt för att infria sina drömmar, har Mark Isitt tidigare sagt om programmet.

Mark Isitt bor idag i Stockholm med sin fru Stine, 49. Tillsammans har de två barn – Buster och Scott. Kanske är det några tv-tittarna kan känna igen sedan tidigare? Det vore inte så konstigt!

Marks son Buster Isitt

Äldsta sonen av Mark och Stines två barn är Buster Isitt. Han föddes den 1 september år 2000 och är idag 20 år gammal.

Om man känner igen Buster så är det inte alls konstigt då han nämligen synts i tv-rutan tidigare! År 2010 medverkade han i julkalendern Hotel gyllene knorren, som sändes i en säsong. Men där tog det inte slut! Därefter har Buster medverkat i bland annat julkalendern Piratskattens hemlighet från 2014 och sedan en uppföljare av Hotell gyllene knorren.

Men efter det verkar inte största fokus varit på just skådespelaryrket!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Marks son Scott Isitt

Den yngste sonen heter Scott Isitt. Han föddes den 9 maj år 2003 och är idag 17 år gammal, alltså tre år yngre än sin bror.

Scott har gått i sin storebrors fotspår, då skådespelaryrket verkar ha fallit honom i smaken. Men i själv verkat så har de båda sökt till samma julkalendrar två gånger. Och båda gångerna så norpade Buster rollerna framför nästan på sin lillebror.

Men när Scott mist de rollerna har annat väntat bakom knuten. Exempelvis har han medverkat i barnserierna Sam tar över och Livet leker som tidigare sänts på Barnkanalen.

En av de större och viktigare rollerna som Scott haft var när han spelade Uno, tonårsson till servitrisen Maggan som spelas av Josefin Neldén i serien Vår tid är nu.

Scott Isitt på Instagram
FOTO: Instagram

Grand designs Sverige sänds på måndagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Grand designs Sverige på TV4

LÄS OCKSÅ: Hedda Stiernstedt om familjens oro inför Sommar i P1: ”Ängsliga”

FOTO: Jessica Gow/TT, Johan Paulin/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!