LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Mariette Hanssons stora bebislycka med hustrun: ”Flera IVF”

23 maj, 2024 
Loke Westberg
För ett halvår sedan fick Mariette Hansson och hustrun Isabelle ”Bell” Hansson tillökning i familjen när dottern Della tittade ut.
Nu berättar Mariette om kampen med IVF...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mariettes mörkande om graviditeten under MelodifestivalenBrand logo
Mariettes mörkande om graviditeten under Melodifestivalen

Med tre barn, varav två gemensamma, har Mariette Hansson, 41, och hustrun Bell, 35, fullt upp på hemmafronten. Deras två gemensamma barn heter Dante och Della, sedan har även Bell ett barn från en tidigare relation.

Mariette blev en kändis med hela det svenska folket i och med hennes medverkan i Idol 2009. Sedan dess har hon dessutom deltagit vid hela fem tillfällen i den svenska Melodifestivalen, där hon tagit sig hela vägen till final vid fyra av tillfällena.

Mariette och Bell om planer på fler barn

Nyligen gav paret besked om att eventuellt skaffa fler barn. Det var under galan Årets mama, där Pernilla Wahlgren, 56, vann priset för Årets mama-ikon, som Hänt träffade Mariette på röda mattan.

– Jag börjar väl så smått komma ut ur bebisbubblan och se lite mer vidvinkel så. Bubblan är ju superhärlig men det är också ganska härligt att det finns en annan vardag också, sa hon då.

Vill ni ha fler barn?

Annons

– Ohh. Nej jag vet inte, too early. Just nu är det maxat med tre, sa Mariette till Hänt.

Så var Mariettes barnkamp med dottern Della

Och kanske är det inte så konstigt att paret satt sina barnplaner på paus. Nu öppnar nämligen Mariette upp om kampen som paret gick igenom under den senaste graviditeten, med dottern Della, på sin Instagram.

”Flera IVF och 9 månaders konkande och ut kommer en överentusiastisk & speedad mini version av min fru…”, skriver hon i ett inlägg på plattformen.

Så här beskriver 1177 IVF-processen på sin hemsida:

IVF är en behandling då ägg plockas ut och befruktas utanför kroppen. Ett befruktat ägg kallas för embryo. Några dagar efter befruktningen sätter läkaren in embryot i livmodern. Där fortsätter det förhoppningsvis att utvecklas till ett barn.

Men precis som med allt annat kan det svänga fort i barnfrågan, vi får väl se om Mariette och Bell någon gång känner sig redo för ett fjärde barn i familjen.

FOTO: INSTAGRAM / TT

Annons