TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marie Serneholts glädje efter beskedet under ultraljudet: "Var i chock"

12 jul, 2018 
AvStina Dahlgren
Marie Serneholt avslöjar nu allt om graviditeten. Sångerskan säger bland annat att stödet från sambon Fredric Palmqvist var ovärderligt när de fick chockbeskedet på ultraljudet.
Annons

Sångerskan och programledaren Marie Serneholt, 35, träffade sin stora kärlek Fredric Palmqvist, 33, när de båda befann sig i Frankrike. Det sa klick från första ögonblicket och sedan dess har de hållit ihop.

– Det har verkligen kännas så himla rätt och lätt och då finns det ju ingenting att tveka på, säger Marie till tidningen Mama.

I våras avslöjade hon att hon var gravid, och i magen låg inte bara en liten kille utan två. Marie säger att hennes sambo kände det på sig och tog det hela med ro när barnmorskan avslöjade nyheten på ett ultraljud. Hon själv däremot blev ordentligt chockad.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag var ju egentligen i chock bara över att vara där och göra ultraljudet. Jag var inte så närvarande under besöket, jag såg bara två små bultande hjärtan på skärmen, så det var tur att min sambo var så pass beredd att han i alla fall kunde ta in allt de sa.

Efteråt fick Marie fråga Fredric vad barnmorskan egentligen hade sagt. Hon säger att det aldrig går att förbereda sig ordentligt på en sådan här händelse, trots att hennes mamma bara några dagar tidigare hade frågat vad hon skulle göra om det var två där inne. Marie har nämligen tvillingar i släkten.

Annons

– Men att det skulle vara det trodde jag aldrig, min mage var ju så liten, säger hon.

Marie berättar också att graviditeten inte var planerad, men trots det var inte det beskedet en lika stor chock som att få höra att de väntade tvillingar.

– Vi vet ju hur barn blir till, haha. Och vi har pratat om barn så själva graviditeten kom inte som en chock för oss, säger hon.

Den första tiden mådde hon fruktansvärt dåligt och höll sig mest hemma. Det var först efter vecka 13 hon kände att hon var tillbaka på benen igen och kunde börja jobba som vanligt. Hon har nu samma energi som tidigare och säger själv att hon har mått oförskämt bra under resten av graviditeten. Oron däremot finns där ändå, precis som hos många andra blivande föräldrar.

– Det är nog bara att tugga i sig att oron inte kommer att bli bättre. Men vad skönt det ska bli att ta med dem två hem sedan! Det kommer kännas så konstigt att åka hem med två barn, ens egna barn, inte några som man bara har lånat från någon kompis, ha ha, säger hon.

Pojkarna är beräknade att komma i slutet av september. Det är både Marie och Fredriks första barn.

FOTO: Ibl

Annons