TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Marie Serneholts blogg nedstängd – mystiska beskedet får alla att jubla

18 jul, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Vad har hänt med Marie Serneholts blogg? Från att ha uppdaterat näst intill dagligen och livet och graviditeten är bloggen nedstängd. Nu ger programledaren ett mystiskt besked.
Annons

Programledaren och artisten Marie Serneholt, 35, är en av Sveriges mest intressanta nöjesprofiler just nu. Många följer henne via sociala medier och på hennes blogg då om gör uppdateringar om sin graviditet. I september förväntas hennes och sambon Fredric Palmqvists, 33, tvillingpojkar komma till världen och det är så klart något tusentals följare är nyfikna på.

Men under tisdagen möttes hennes trogna följare av ingenting alls när de försökte gå in på hennes blogg. Därefter har frågorna varit många om vad som hänt med Marie Serneholts blogg och varför den plötsligt blivit nedstängd.

Nu ger 35-åringen själv svar på frågorna via sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Från och med idag kommer du inte längre kunna hitta min blogg på metromode.se. Jag kommer snart kunna berätta var mitt bloggäventyr kommer att fortsätta”, skriver Marie Serneholt.

Hon uppmanar sedan sina följare att fortsätta följa hennes liv via Instagram. Och beskedet har mottagits med stort jubel – i kommentarsfältet håller på att svämma över med reaktioner som “spännande” och “grattis”.

Annons

Marie Serneholt är på omslaget av nya Mama där hon pratar ut om graviditeten i en stor intervju. Hon och Fredric blev tillsammans för ett drygt år sedan och många har undrat om graviditeten var planerad.

– Vi vet ju hur barn blir till, haha. Och vi har pratat om barn så själva graviditeten kom inte som en chock för oss, säger hon till tidningen.

Något som däremot fick Marie Serneholt att tappa hakan var när barnmorskan upptäckte att de inte bara skulle få ett barn, utan två.

– Jag var ju egentligen i chock bara över att vara där och göra ultraljudet. Jag var inte så närvarande under besöket, jag såg bara två små bultande hjärtan på skärmen, så det var tur att min sambo var så pass beredd att han i alla fall kunde ta in allt de sa.

FOTO: Ibl

Annons