TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Marie Serneholts babylycka – blivit mamma till tvillingpojkar

16 sep, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Marie Serneholt har fått tvillingar
Marie Serneholt och kärleken Fredric Palmqvist har blivit föräldrar till tvillingar. Nu berättar programledaren om den stora babylyckan.
Annons

Marie Serneholt, 35, och kärleken Fredric Palmqvist, 33, har blivit föräldrar till tvillingar. Hon meddelar den glada nyheten på sin Instagram.

”Mitt liv är nu komplett”, skriver hon till en urgullig bild på de nyfödda tvillingpojkarna.

Det var i mars som Marie Serneholt avslöjade att hon var gravid med tvillingar. Beskedet kom som en stor överraskning för alla inblandade, inklusive Marie Serneholt själv. Bara några månader tidigare hade Marie Serneholt träffat kärleken Fredric Palmqvist. Paret möttes i Frankrike under sommaren 2017. Marie och Fredric föll direkt för varandra och kärleken blomstrade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bara några månader senare kom beskedet att Marie Serneholt och Fredric Palmqvist väntade barn. Graviditeten var inte planerad, men inte desto mindre välkommen.

Livet är verkligen fullt av överraskningar. Och nu har vi fått den vackraste överraskningen av alla. Vi ska bli föräldrar till inte bara ett utan TVÅ fantastiska små bebisar senare i år. Yep, vi väntar tvillingar”, skrev Marie Serneholt då på Instagram.

Annons

Efter en nyfiken fråga från en bloggläsare berättade Marie Serneholt i veckan att hon inte vill berätta om det är en- eller tvåäggstvillingar, det vill hon vänta med. Däremot avslöjade hon gärna hur hon och Fredric tänkt klä sina små tvillingsöner.

”Ibland kommer de vara likadant klädda, men vår ambition är att klä de olika så ofta som möjligt”, skriver Marie på bloggen.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

FOTO: Instagram, Ibl

Annons