TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marie Serneholts avslöjande – problemet inför förlossningen

05 sep, 2018 
Marie Serneholt om problematiken under graviditeten
Marie Serneholt väntar just nu tvillingar och befinner sig i slutspurten av graviditeten. Men trots att hon fått råd om hur hon ska förhålla sig innan barnet kommer har hon problem att följa dem.
Annons

Artisten och programledaren Marie Serneholt, 34, är som tidigare känt gravid med tvillingar. Alldeles snart kommer hon och pojkvännen Fredric Palmqvist, 32, att bli föräldrar till inte bara ett, utan två små barn.

Hon har redan avslöjat vad de två små har för kön. Det är två pojkar som ligger och väntar i hennes mage.

Det blir två små pojkar! Det känns så fantastiskt och overkligt på samma gång. Vi är så glada och lyckliga över våra små pluttar!”, skrev Marie Serneholt tidigare på sin blogg.

Att vara gravid har både sina upp- och nedgångar, och inte minst när man väntar tvillingar. Marie skriver nu på Instagram om problematiken under graviditeten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Älskar att många säger ”Passa på och sov nu innan barnet kommer” haha! Men det här med bra sömn och att vara gravid är fasen inte så lätt att få till. Framförallt inte nu på slutet när magen är som tyngst. Är rätt övertygad om att det är fler än jag som känner igen sig”, skriver hon.

Annons

Hon har inte gått ut med vilket datum hon är beräknad att föda, men hintar om att hon nu är i slutspurten.

Hänt var först med att avslöja Marie Serneholts relation med bilförsäljaren Fredric Palmqvist när de i oktober 2017 var på en romantisk weekend i Paris tillsammans. Paret ska då ha träffats i några veckor, och sedan dess har deras relation onekligen blivit mer seriös.

Marie var tidigare tillsammans med artisten Johan Gunterberg, 29. De var ett par i 1,5 år, men bekräftade uppbrottet i början av hösten 2017. Hon har även varit tillsammans med Måns Zelmerlöw.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons