TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marie Serneholt om barnen är en- eller tvåäggstvillingar

14 sep, 2018 
AvAgnethe Alm
Marie Serneholts plan för tvillingarna
Snart får Marie Serneholt och pojkvännen Fredric Palmqvist äntligen träffa sina tvillingsöner och nu har Marie fått frågan om barnen är en- eller tvåäggstvillingar.
Annons

Nu är det inte långt kvar tills artisten och programledaren Marie Serneholt, 34, och pojkvännen Fredric Palmqvist, 32, blir föräldrar till inte bara ett, utan två barn. Tidigare har hon berättat att det är två söner som ligger i magen, men när de beräknas födas har hon än så länge hållit hemligt.

På sin blogg hintar hon dock om att hon är i slutspurten. BB-väskan är numera packad, nappar och flaskor är kokade och bebiskläderna är tvättade och klara att användas. Det märks att Marie är förväntansfull inför att bli mamma.

”Vilken resa vi har framför oss…känns faktiskt helt overkligt. Jag tycker inte att det går att ta in att det som rör sig inne i magen är våra barn. Att vi snart ska få träffa dem…”, skriver hon i ett inlägg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Redan nu har Marie tänkt ut en plan för att bebisarna ska få en det så bra som möjligt under deras första tid på jorden.

”Första tiden får killarna dela både säng och garderob. I sinom tid är tanken att vi ska flytta till något större, men första tiden behövs inte massor med plats. Dessutom rekommenderas det att tvillingar sover tillsammans. De är ju så vana vid att vara tillsammans och känner trygghet med varandra”, skriver hon.

Annons

I kommentarerna frågar en nyfiken följare om det är en- eller tvåäggstvillingar Marie väntar. Som svar skriver Marie att det är något hon vill vänta med att berätta. Däremot avslöjar hon gärna hur hon och Fredric tänkt klä sina små tvillingsöner.

”Ibland kommer de vara likadant klädda, men vår ambition är att klä de olika så ofta som möjligt”, skriver Marie.

Nu väntar vi med spänning på att de små killarna ska födas!

Hänt var först med att avslöja Marie Serneholts relation med bilförsäljaren Fredric Palmqvist när de i oktober 2017 var på en romantisk weekend i Paris tillsammans. Paret ska då ha träffats i några veckor, och sedan dess har deras relation onekligen blivit mer seriös.

Marie var tidigare tillsammans med artisten Johan Gunterberg, 29. De var ett par i 1,5 år, men bekräftade uppbrottet i början av hösten 2017. Hon har även varit tillsammans med Måns Zelmerlöw.

FOTO: IBL

Annons