LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marie Serneholt i tårar – mörka hemligheten är ute: ”Otroligt sorgligt”

27 apr, 2024 
Linn Seipel
marie serneholt gråter
Marie Serneholt öppnar upp om konflikterna som skedde bakom kulisserna.
– Det är otroligt sorgligt, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholt avslöjar okända detaljen inför bröllopetBrand logo
Marie Serneholt avslöjar okända detaljen inför bröllopet

Popgruppen A-Teens gjorde sin debut 1999 och blev snabbt ett namn på allas läppar. Bland deras arsenal av hits finns bland annat Mamma Mia, Floorfiller och Upside Down. Bandet blev framförallt stora i Sverige, men hade även internationell framgång.

Under årets Melodifestivalen gjorde gruppmedlemmarna Marie Serneholt, Sara Lumholdt, Dhani Lennevald och Amit Paul comeback – efter hela 18 års frånvaro! Nu får vi höra ännu mer från våra A-teens, som hunnit bli A-dults, i en ny dokumentär på SVT.

Annons
a-teens

Därför splittras A-teens – konflikterna bakom kulisserna

I A-teens: Försoningen avslöjas svårigheterna som stjärnorna kämpade med under tiden som verksamma. Ett område där det blir extra känsligt är då Sara Lumholdt berättar att hon alltid kände att hon gick i Marie Serneholts skugga.

– Jag mådde inte bra från situationen av gruppen... Hur det påverkade mig måendemässigt och med prestationsångest. Det hörde ihop med att ”jag tycker inte att jag är snygg”. Helt plötsligt blev det mycket viktigare vad andra tyckte om mig än vad jag tyckte om mig, berättar Sara i en synk och fortsätter:

Annons

– Ja jag kanske ville synas mer, jag kanske ville ha mer uppmärksamhet. Jag fick inte det och jag besvarade de på ett sätt som i situationen kändes värdigt. Men så blir det fel, allting blir fel.

Marie Serneholt och Sara Lumholdt i tårar – talar ut om rivaliteten

Sara syftar till ett antal artiklar från tiden då hon uttalat sig hårt om Marie i pressen. Något som får båda två att brista ut i gråt och ta varandras händer.

– Jag har tänkt så otroligt mycket på det här. Det hade jag inte förmågan att förstå då. Men jag kan ju fatta vad du måste ha känt Sara när vi är på en fotografering och tar bild och det var jag som blev vald till det, säger Marie och fortsätter:

sara lumholdt
Sara Lumholdt och Marie Serneholt försonas efter alla turer.

– Det är otroligt sorgligt att det blev så. Jag kan förstå att hon blev ledsen. Det hade jag också blivit.

Annons

Även Amit Paul bekräftar att Marie var den som ständigt lyftes i olika sammanhang, och att det var en av anledningarna till att slitningar uppstod i gruppen.

– På grund av Maries karisma och otroliga fokus, så blev det mycket fokus på henne. Det var någonting som var, och så var det en frustration som fanns. En längtan att det skulle vara på något annat sätt. Som aldrig blev. Och sen slutade vi, förklarar han i dokumentären.

FOTO: SVT Play

Annons