Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Marie Serneholts beslut: Det ska tvillingarna heta

27 okt, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Marie Serneholts svar om vad tvillingarna ska heta
Marie Serneholt och Frerdric Palmqvist delar med sig av vad tvillingpojkarna ska heta. Och det blev en kunglig touch för de små prinsarna...
Annons

För sex veckor sedan blev Marie Serneholt, 34, och Fredric Palmqvist, 32, föräldrar till sina två små tvillingsöner. Deras liv sedan dess har bestått av blöjbyten, matningar, barnvagnspromenader och minimal med sömn.

Samtidigt som tusentals följt deras liv som nyblivna föräldrar har Marie Serneholts följare flera gånger frågat: vad ska pojkarna heta? För någon veckan sen berättade Marie att de testade några namn men inte var helt säkra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Vi känner fortfarande på namnen här hemma. Man måste ju se om de känns som en ”si eller så”. Det är svårt med namn. Framförallt killnamn tycker jag. Men nu börjar vi närma oss ett beslut. Så ni vet”, skrev.

Nu har de dock bestämt sig. Under lördagsmorgonen publicerade Marie Serneholt avslöjandet både på sin blogg och instagram.

“Idag fyller de här två stjärnorna 6 veckor!! Och vi tänkte berätta vad de ska heta“, inleder hon innan hon delar med sig av beslutet:

Annons

“Säg hej till Philip och Nicholas.

Kommentarsfältet fylls nu med gratulationer för de fina namnen till pojkarna, och flera kallar dem för “söta prinsar”. Och visst finns det en kunglig parallell och namne för de båda pojkarna – i det svenska kungahuset finns prinsessans Madeleines son prins Nicolas (som förvisso stavar utan “h”), och i det brittiska kungahuset finns prins Philip. Huruvida de inspirerats av dem framkommer inte, men det är riktigt fina namn.

Sedan tidigare har Marie Serneholt berättat att sönerna är tvåäggstvillingar.  Det var i våras som hon släppte nyheten att hon och Fredric Palmqvist väntade tvillingar.

Bara månader innan gravidnyheten kunde Hänt avslöja att Fredric var Marie Serneholts nya pojkvän. Men trots att de inte varit tillsammans mer än knappt ett år så var de båda säkra på att de ville ha barn.

– Vi vet ju hur barn blir till, haha. Och vi har pratat om barn så själva graviditeten kom inte som en chock för oss, säger hon

Annons

Men att det skulle bli tvillingar var åtminstone inte något som Marie Serneholt var beredd på, istället fick hon en chock på ultraljudet.

– Jag var ju egentligen i chock bara över att vara där och göra ultraljudet. Jag var inte så närvarande under besöket, jag såg bara två små bultande hjärtan på skärmen, så det var tur att min sambo var så pass beredd att han i alla fall kunde ta in allt de sa. 

FOTO: Ibl, Instagram

Annons