Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Fansen häpnar över Marie Serneholts bild efter förlossningen

12 okt, 2018 
Följarna häpnar efter bilden på Marie Serneholt knappt en månad efter förlossningen
För knappt en månad sedan kom Marie Serneholt och Fredric Palmqvists tvillingpojkar till världen. Nu får en ny bild på den nyblivna mamman fansen att häpna.
Annons

Den 15 september blev Marie Serneholt, 35, och pojkvännen Fredric Palmqvist, 33, föräldrar till två små tvillingpojkar. Det var på Instagram som Marie Serneholt först delade med sig av den glada nyheten.

Mitt liv är nu fulländat”, skrev hon i bildtexten till en bild på de nyfödda små bebisarna.

Marie Serneholt har på sin blogg förklarat att förlossningen gick bra, och enligt henne själv över förväntan. Tvillingpojkarna, som ännu inte fått några namn vad vi vet, kom med tio minuters mellanrum.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Ska jag vara ärlig så hade jag inte kunnat önska mig en bättre förlossning. Givetvis är en förlossning alltid en förlossning, men herregud så tacksam jag är att allt gick så otroligt bra”, skrev Marie Serneholt i ett blogginlägg på sin blogg när hon precis fått lämna BB.

Det har gått knappt en månad sedan tvillingarna föddes, och efter att Marie Serneholt gick på ett event och var i från pojkarna en stund för första gången häpnar följarna. Hon är klädd i en grön klänning och står placerad framför en julgran.

Annons

”Julen kom tidigt i år”, skriver hon i bildtexten.

Och anledningen till att följarna häpnar över bilden är inte det faktum att Marie står framför en julgran mitt i oktober, utan att hon strålar som hon gör trots att förlossningen nyligen ägde rum.

Du ser fantastisk ut Marie! Är du säker på att du verkligen hade tvillingar?”, skriver en bland kommentarerna till bilden.

Omg! Så snygg! Man kan inte tro att du är nybliven tvillingmamma!”, skriver en annan.

Så vacker!”, skriver ännu en.

Nu väntar vi, och flera av hennes följare, spänt på att få veta vad Marie Serneholt och Fredric Palmqvist tänkt att döpa sina två små pojkar till!

FOTO: Ibl, Instagram

Annons