LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marie Serneholts ärliga ord om tvillingarna efter kritiken

01 okt, 2018 
Marie Serneholt i försvar efter frågan om tvillingarna
Efter att Marie Serneholt blev mamma åt två tvillingpojkar i mitten av september undrar hennes följare nu om livet är så positivt som hon beskriver det. På sin blogg förklarar Marie nu hur det ligger till.
Annons

I mitten av september blev Marie Serneholt, 35, och pojkvännen Fredric Palmqvist, 33, föräldrar till två små tvillingpojkar. I en intervju med Mama har hon berättat att förlossningen gick förvånansvärt bra.

– Direkt efter förlossningen mådde jag nog oförskämt bra. Jag var helt rusig av hela upplevelsen. Helt plötsligt satt jag med mina två barn i famnen. Förlossningen hade gått bra, pojkarna mådde bra, jag mådde bra. Det var lycka och lättnad på samma gång, säger hon i intervjun.

Förutom lyckan över att förlossningen gick bra så har hon utryckt sin stora glädje över att ha fått två små liv att ta hand om, trots att livet går i ett. Nu undrar en följare om allt är så glatt som Marie Serneholt beskriver det hela tiden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Förlåt men alltså är verkligen allt sådär superpositivt som du beskriver? Hmm…. känns ganska fake.”, undrar en följare och Marie har valt att svara på frågan i ett inlägg på sin blogg.

Annons

Först och främst tycker jag att man får vara glad för lyckade besök med både läkare och BVC. Det är saker jag absolut inte tar för givet, eftersom jag själv föddes med höftledsluxation så har jag varit orolig att mina barn ska ha ärvt det av mig. Lättnaden man känner när de inte gjort det är enorm”, skriver Marie och fortsätter:

MEN, som jag skrivit tidigare; det är inte en ”walk in the park” med tvillingar. Det tror jag alla som har tvillingar kan intyga. Det är två barn som ska vara mätta, som vill ha närhet, som bajsar, kissar, kräks, är oroliga i magen, som ska sova osv. Pojkarna äter varannan till var tredje timme (max!) så allt går verkligen i ett.

Marie Serneholt förklarar att hon får ett enormt stöd från sin familj, och att det har underlättat enormt för henne och Fredric.

Något ALLA som jag pratat med som har erfarenhet av tvillingar har sagt är att ta så mycket hjälp som möjligt och det rådet har vi följt. Så nej, när den ena av dem kräkts ner hela sängen, sig själv och brorsan som precis har somnat så är allt inte ”happy chappy”. Men jag och F försöker ha en positiv inställning och garva även i de lite körigare stunderna och det går såklart enklare i och med att vi har familj som ställer upp och hjälper oss”, skriver hon vidare.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Ibl

Annons