mandelmanns gård

Marie och Gustav Mandelmann flyttar från Sverige: ”Jättemysigt”

Gustav och Marie Mandelmann

Efter Marie och Gustav Mandelmanns succé i TV4 avslöjar nu makarna att de flyttar från Sverige.
– Jättemysigt, säger Marie.
Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med Gustav
0:38

Efter reklamen: Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med Gustav

(0:38)

Slå på ljud

Det var i Mandelmanns gård som tittarna fick lära känna makarna Marie Mandelmann, 58, och Gustav Mandelmann, 57, och alla djuren på deras gård, Djupadal, på Österlen.

Programmet, som hade premiär 2017, har blivit en stor succé och när Ernst Kirchsteiger, 65, slutade med Jul med Ernst fick Marie och Gustav ta vid med Mandelmanns jul.

Nu berättar makarna att de flyttar från Sverige.

Paret bekräftar – en ny säsong av Mandelmanns gård

Succéprogrammet Mandelmanns gård har fått hela sex säsonger, det händer alltid en hel del i programmet och tittarna får en glimt av parets hårda jobb på gården.

Och nyligen kunde Marie avslöja att det blir ytterligare en säsong av programmet, men att de nu efter inspelningen kan pusta ut och ta lite semester.

”Vilken fin inspelningsvecka vi haft med vårt filmteam, ni är underbara! Och årets säsong är nu inspelat och vi kan ta lite ledigt”, skriver Marie på sin Instagram.

Marie och Gustav Mandelmann flyttar från Sverige

Nu kan Marie och Gustav avslöja att programmet Mandelmanns jul på gården Djupadal flyttar från Sverige. Tittarna får istället se paret fira jul i norra Italien och givetvis får man följa med på deras tågresa ner genom Europa.

– Det var jättemysigt! Och vi reser ju inte så mycket, så när vi väl gör det vill vi göra det på ett hållbart sätt, berättar Marie i en intervju med Leva&Bo.

Men julen i Italien blir lite annorlunda från den svenska julen och även om Marie och Gustav får äta massa god italienska julmat och lära sig hur tryffelhundar hittar den eftertraktade svampen passar paret på att fira lucia på svenskt vis.

– Det har inte samma tradition att gå runt och sprida ljus, så vi fick lussa för dem. Men det roliga var att de kunde alla låtar, säger Marie.

Mandelmanns jul har premiär måndag den 12 december och sänds i två delar på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Johan Nilsson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN