Maria Montazamis panik efter upptäckten med lyxbåten

Maria Montazami berättar nu om båtstölden.

När hennes assistent kommer hem och säger att lyxbåten är stulen får hon panik.
Nu berättar Maria Montazami om den snopna händelsen som chockade både henne och maken.

Maria Montazami, har delat med sig av sitt liv i många år. Nu i höst medverkade hon för tionde året i rad i Svenska Hollywoodfruarpå TV3. Under årens lopp har tv-tittarna fått följa Maria Montazamis vardag i USA ihop med maken Kamran Montazami och deras fyra barn – Sara, 28, Hanna, 25, Emma, 22, och Nicholas, 20.

Sedan en tid tillbaka ger Maria även en inblick i hur livet är utanför tv-kamerorna på sin blogg. Där skriver hon om diverse saker som händer i hennes liv, vilket innebär både stort och smått. I hennes senaste blogginlägg berättar hon om när hon häromdagen blev helt förskräckt, efter att hennes assistent Anna berättat att hennes och Kamrans båt var borta från deras båtplats.

”Jag pratade med Anna igår eftermiddag och vi pratade bland annat om helgen. Anna berättade att de hade varit nere i hamnen och promenerat runt med Ellie. Jag såg inte eran båt så jag tänkte att ni är säkert ute till havs och har roligt så jag ville inte störa säger Anna till mig”, skriver hon i bloggen.

Maria Montazami fortsätter inlägget med att beskriva hur förvånad hon blev över assistentens ord.

”Då säger jag att vi inte var ute med båten utan att vi var här hemma i trädgården och badade hela dagen. För att göra en lång historia kort så ringer jag i panik till Kamran att båten är borta. Han blir orolig och ringer massor med samtal till mannen vi köpte båten av, mannen som tvättar vår båt under vattnet och sedan någon annan kuse. Kamran frågar mig är Anna hundra procent säker att hon inte såg båten? Ja säger jag hon såg bara den lilla Swedish Fish”, skriver hon.

Rejäl överraskning dagen efter

Dagen efter åker paret ner till hamnen för att se efter med egna ögon.

”Vi gick och lade oss och var så oroliga. Jag hade pratat med Sara och berättat att båten var borta eventuellt stulen och hon blev förskräckt. Ja ni fattar vibben. Vi bestämde oss för att vakna tidigt och susa ner till hamnen, så jag upp tidigt och målade på mig lite smink ifall vi skulle behöva ringa till polisen och kanske till och med tv nyheterna skulle göra en liten blurp”, skriver hon i bloggen.

Men väl i hamnen stod parets båt på rätt plats. Maria Montazami skriver att assistenten helt enkelt måste ha missat den – men arg är hon inte för det.

Anna vi fick oss ett gott skratt och jag fick min Starbucks latte tidigt och jag är färdig sminkad och klar tills du kommer idag. Kram till världens bästa assistent!”, avslutar hon inlägget med.

FOTO: Magnus Sandberg/TT, Karin Törnblom/ TT