Maria Montazamis oro inför återföreningen i Svenska Hollywoodfruar

Maria Montazamis oro inför återföreningen i Svenska Hollywoodfruar

Maria Montazamis före detta bästis, Mindy Bondurant, gästar nästa avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. Nu avslöjar Hollywoodfrun sina farhågor inför vad den före detta väninnan ska säga i programmet. "Jag hoppas verkligen inte att hon slösar bort sin dyrbara tv att prata illa om mig", skriver hon på sin blogg.

En ny säsong av Svenska Hollywoodfruar är i gång för fullt på TV3. I årets upplaga återser vi bekanta ansikten som Gunilla Persson, Åsa Vesterlund och veteranen Maria Montazami.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Maria Montazami har varit en del av tv-succén samtliga tio säsonger. I en av de första säsongerna syntes hennes dåvarande bästa kompis, Mindy Bondurant, ständigt vid hennes sida. Maria och Mindy – som bodde grannar med varandra i den kaliforniska lyxorten Laguna Niguel – köpte matchande kläder, bilar och hundar och hade till synes väldigt roligt ihop. Och de gick igenom tv-rutan så bra att TV3 beslutade att de två bästisarna skulle få en egen tv-serie.

2013 visade tv-kanalen således hur de två blondinerna reste genom Sverige i spinoff-serien Maria & Mindy – Best friends forever. I serien kunde tittarna bland annat se hur de två kompisarna besökte Marias klassåterträff i Västerås och hur de två tittade på lyxlägenheter i Stockholm.

Bröt kontakten

Men under inspelningarna av Best friends forever förändrades plötsligt vänskapen, och de två bästa väninnorna bröt kontakten. Exakt vad som hände har ingen av dem riktigt avslöjat, men efter den 27 dagar långa inspelningen gick de två bästisarna skilda vägar. Maria Montazami har tidigare berättat att jobbet med den nya realityserien blev för intensivt.

– Ja, vi hade så himla kul. Vi var best friends forever i ett år, men det blev helt enkelt för mycket. Det blev för intensivt, har hon berättat för Aftonbladet.

Mindy Bondurant har å sin sida hävdat att splittringen inte alls ägde rum under inspelningarna.

– Men egentligen vill jag inte gräva i det där. Sanningen kommer alltid fram till slut. Då kommer folk att förstå, har hon tidigare sagt till Aftonbladet.

Sedan de två syntes tillsammans i tv-rutan har Mindy Bondurant bland annat hunnit skilja sig och också träffa en ny man. I december 2018 gifte hon sig med sin nya kärlek och heter numera Mindy D’Alessandro på Instagram. Hon har också blivit mormor och delar gärna med sig av bilder på barnbarnen på sociala medier.

Mindy syns i Svenska Hollywoodfruar

Och nu är hon också tillbaka hos TV3 och Svenska Hollywoodfruar. I säsongens andra avsnitt kommer hon att synas i serien tillsammans med Åsa Vesterlund. Något som Maria Montazami uppmärksammar på sin blogg:

Jag vet att min gamla bff Mindy är med i nästa veckas avsnitt. Hon måste vara så taggad! Jag har inte pratat eller träffat henne på över 6 år. Vår vänskap blev väldigt toxic och jag valde att bryta den. Kanske något hon har svårt att acceptera eftersom hon inte ger upp. Kan vara skönt för Mindy att få dela med sig hur hon känner och vad hon har gjort under dessa sista 6 år”, skriver Hollywoodfrun.

Hon uttrycker också en viss oro för att den före detta bästisen ska dra upp gammalt groll i programmet.

Jag hoppas verkligen inte att hon slösar bort sin dyrbara tv att prata illa om mig när jag inte kan vara där och försvara mig. Jag har inte sagt något illa om henne iallafall. Vi hade mycket roligt tillsammans under 1 år men det räckte. Ibland blir det bara så tyvärr. No hard feelings!

FOTO: TT