Maria Montazamis nya ord om tuffa livsförändringen: ”Ledsen”

Maria Montazami om klimakteriet

Den 27:e augusti har Svenska hollywoodfruar premiär på TV3. Inför det första avsnittet berättar Mara Montazami om den livsförändring hon genomgått nyligen.

Svenska hollyoodfruar firar 10-års jubileum. TV3-profilen Maria Montazami, 59, är den enda hollywoodfrun som har varit med i samtliga säsonger av programmet.

Maria Montazami har varit den som stått lite utanför när det kommer till de bråk som uppstått mellan bland andra Gunilla Persson, 60, Isabel Adrian, 41, samt Åsa Vesterlund, 44, under säsongerna som varit.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

I radioprogrammet Rix Morronzoo berättade Maria tidigare i veckan vad hon tycker om kollegan Gunilla Perssons beteende i den kommande säsongen av Svenska hollywoodfruar. Hon menar att kollegans attityd är lite annorlunda i år.

– Gunilla har blivit så snäll och vi har skämtat med Gunilla och hon har verkligen löst upp sig och jag tror att hon är jätteglad att hon är lite mer sig själv. Lite mjukare, sa Maria i radioprogrammet.

Maria Montazamis oro inför klimakteriet

Förutom att spela in en ny säsong av Svenska hollywoodfruar har Maria även haft en hel del annat att fokusera på i år. Det var i somras som Maria Montazami började misstänka att hon hamnat i klimakteriet.

”Tyvärr så tror jag att jag har kommit in i klimakteriet och jag är helt olycklig. Har inte riktigt känt mig som mig själv de senaste 3 veckorna. Vad är nu detta för något nytt i mitt liv”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

I måndagens avsnitt av Efter fem med Tilde de Paula Eby, 46, berättade Maria mer om livsförändringen.

– Jag har varit väldigt nere och ledsen och tänkte på hur länge jag egentligen har kvar att leva, kommer jag hinna med att se alla mina barnbarn växa upp, säger Maria Montazami i Efter fem.

Efter att ha känt sig hängig och deppig i flera veckor la Maria till slut ihop ett och ett.

– Jag satt framför datorn och skulle blogga så tänkte jag ”men det är ju det jag är i, klimakteriet”.

Maria Montazami har ännu inte uppsökt en läkare eller fått en diagnos men nu bävar hon inför nästa kapitel i livet. Detta efter att hon pratade med en kompis som lidit av sina symptom i tio års tid.

– Jag menar tio år har jag inte tid med, säger Maria.

FOTO: Maja Suslin/TT, Magnus Sundholm/Aftonbladet/TT