Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Maria Montazami om Gunilla Persson i Svenska hollywoodfruar

27 aug, 2019 
​Gunilla Persson och Maria Montazami
Gunilla Persson har stått för en hel del dramatik i Svenska hollywoodfruar på TV3. Nu berättar kollegan Maria Montazami att man får se en ny sida av Gunilla i den kommande säsongen.
Annons
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen NicholasBrand logo
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen Nicholas

I TV3:s realityserie Svenska hollywoodfruar är det sällan en lugn stund. Dramatiken och bråken avlöser varandra och profilerna som är med i programmet har rykt ihop vid flera tillfällen.

En person som har stått i centrum i flera sådana strider är Gunilla Persson, 60, som gång på gång skapat stora rubriker på grund av sitt beteende mot de andra hollywoodfruarna. Gunilla har bland annat haft en fejd med Isabel Adrian, 41, samt Åsa Vesterlund, 44.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I varje säsong av realityserien får vi se profilerna träffas ett par gånger. Det kan bland annat vara på en pressfotografering eller en så kallad frulunch. Det är vid dessa tillställningar som bråken kulminerar, men någon som ofta lyckas behålla sitt lugn är Maria Montazami, 53.

Maria har varit med i Svenska hollywoodfruar sedan det började sändas på TV3 år 2009. När hon i veckan besökte radioprogrammet Rix Morronzoo pratade Maria om den nya säsongen av programmet som drar igång på tisdag kväll.

Annons

Maria Montazamis nya avslöjande om Svenska hollywoodfruar

I Rix Morronzoo frågar programledaren Laila Bagge, 46, vad Maria Montazami tycker om kollegan Gunilla Perssons beteende i den kommande säsongen av Svenska hollywoodfruar.

– Gunilla har blivit så snäll och vi har skämtat med Gunilla och hon har verkligen löst upp sig och jag tror att hon är jätteglad att hon är lite mer sig själv. Lite mjukare, svarar Maria Montazami.

TV3-profilen berättar vidare att även hon beter sig lite annorlunda i den nya säsongen.

– Jag svävar ut jättemycket den här gången, säger Maria och fortsätter sedan:

– Jag är ju inte bara en mamma. Jag har också känslor och har varit ung och kan skämta. Det är ganska kul att få vara lite mer av sig själv, lite mer ömtålig.

Även Gunilla Persson har vid ett tidigare tillfället uttalat sig om det som komma skall i Svenska hollywoodfruar.

– Det kommer bli en alldeles fantastisk och annorlunda säsong. Ögonen kommer att vara uppspärrade på tittarna, vissa sanningar kommer fram, sa Gunilla Persson till Expressen tidigare i augusti.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT

Annons