ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Maria Montazamis missnöje över Kamrans mammas beteende: ”Oartigt”

25 aug, 2023 
Maria Montazami
Maria Montazami och maken Kamran har haft toppar och dalar i sin relation.
Nu bryter Hollywoodfrun tystnaden om en konflikt i familjen.
– Jag tyckte det var oartigt och upplevde den här tiden som otroligt jobbig, säger Maria till Hemmets journal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami om dotterns exklusiva bröllop: ”Grät i floder”Brand logo
Maria Montazami om dotterns exklusiva bröllop: ”Grät i floder”

Maria Montazami, 57, har varit gift med kärleken Kamran Montazami sedan 1990. I Svenska Hollywoodfruar fick vi följa med i parets gemensamma vardag och kärleken fullkomligt sprudlade mellan Maria och maken.

Maria Montazamis tidigare ord om otrohetsaffärerna

På senare dar har Maria däremot berättat att hon och Kamran varit otrogna mot varandra. Det var i Svenska Hollywoodfruar – i fokus som hon berättade om de tidigare händelserna.

– Jag har inte levt med det, han har inte levt med det. Vi har bara släppt det. Du kan inte göra något åt det och jag går inte och har dåligt samvete över något. Det var så länge sen, det hände för 28 år sen, sa hon då.

Som tur var kunde Maria och Kamran ta sig vidare från otroheterna och är än idag en par som kilar stadigt. I en tidigare intervju med Hänt berättade Maria att hon inte var otrolig för att något liknande skulle ske i dagsläget.

Annons

– Jag kan nog säga att jag inte tror att det kommer hända igen. Sånt gör man kanske när man är ung och när man tycker det är kul, men det är ingenting man gör nu när livet verkligen är festligt och kul. Plus att man börjar bli lite gammal, att då gå och hacka på någon annan människa och styla sig är ju jätteonödigt tycker jag personligen, sa hon hon.

Maria Montazamis krock med Kamerans mamma: ”Oartigt”

Det visar sig nu att att paret även haft andra problem under äktenskapet.

I en ny intervju med Hemmets journal berättar Maria om en tyngre tid för förhållandet. I början av äktenskapet bodde nämligen Kamerans mamma från Iran hemma hos Maria och Kamran. Det kom att bli en tuffare tid då Maria hade svårt att förstå deras kultur samt språktet.

– Jag var bara 22 och fattade inte vad Kameran och hans mamma satt och pratade om. Jag tyckte det var oartigt och upplevde den här tiden som otroligt jobbig, säger hon till tidningen.

FOTO: TT

Annons