LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maria Montazamis familjelycka – nu blir hon mormor: ”Ska bli så kul”

26 jun, 2024 
Linnea Söderberg
Till vänster: Maria Montazami tittar glatt åt höger. Till höger: Maria Montazami sitter i en soffa med sin dotter Sara till höger om henne. Hon har händerna framför ansiktet och tittar nära på ett armband hon håller i. Sara skrattar.
Maria Montazami har fyra vuxna barn men än så länge inga barnbarn.
Men för Hänt berättar hon att det snart är dags.
”Vi hoppas på det bästa”, säger Maria.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami avslöjar relationen till maken Kamrans okända dotterBrand logo
Maria Montazami avslöjar relationen till maken Kamrans okända dotter

Maria Montazami, 58, blev en folkkär profil genom hennes medverkan i Svenska hollywoodfruar, där vi fick följa hennes vardag tillsammans med maken Kamran Montazami, 62. Sedan dess har vi sett henne i flertal program, så som Över Atlanten och nu senast Sveriges Mästerkock VIP.

Maria och Kamran Montazami har varit gifta i över 30 år, och tillsammans har de fyra barn ihop; Sara Montazami, 33, Hanna Montazami, 31, Emma Montazami, 27, och Nicholas Montazami, 25.

Än finns det inga barnbarn med i bilden, men till Hänt säger Maria nu att det snart kan vara dags.

Maria Montazamis förhoppning om barnbarn

Det är dottern Sara Montazami som Maria hoppas snart ska få tillökning. Sara gifte sig med sin stora kärlek Diego Valdivia för drygt två år sedan, och till Hänt berättar Maria om sin längtan efter att bli mormor.

Annons

– Det är väl dags för Sara och Diego att sätta fart. Tänk vad kul att få sitt eget barnbarn. Man lyssnar ju på andra med det är ändå så svårt att förstå själva känslan. Så jag ser verkligen framemot det, det ska bli så kul!

Har de sagt att de ska börja försöka skaffa barn?

– Ja, det ska de göra efter sommaren. Sen vet man inte hur lång tid det tar. Vi får verkligen hoppas att det blir napp första gången. Vi hoppas på det bästa.

Maria Montazami om Stjärnorna på slottet: ”Otroligt känslosamt”

Maria Montazami har nyligen kommit hem från inspelningen av Stjärnorna på slottet, som sänds vintern 2024/2025. Medverkande i årets säsong är också Tareq Taylor, Tomas Brolin, Christine Meltzer och Janne Schaffer.

Annons

För Maria var det en ära att bli tillfrågad och en självklarhet att tacka ja.

– De flesta på Stjärnorna på slottet har liksom varit något, som fotbollsspelare, skådespelare eller trummis. Alla har någonting de är kända för, men det som är så unikt med mig är att jag ju bara är känd för att vara jag, för att vara Maria. Jag blev jätteglad när jag blev tillfrågad.

Var det någon du kom extra nära under inspelningen?

– Såklart Christine Meltzer, för hon var ju tjej. Men vi alla blev nära för vi öppnade upp oss själva och berättade vår livshistoria. Vare sig det var sorgligt eller inte så blev det otroligt känslosamt.

Maria Montazami, Tareq Taylor, Tomas Brolin, Christine Meltzer och Janne Schaffer i Stjärnorna på slottet.
Maria Montazami, Tareq Taylor, Tomas Brolin, Christine Meltzer och Janne Schaffer i Stjärnorna på slottet.Foto: SVT

FOTO: TT

Annons