LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maria Montazami om att skjuta upp bröllopet – har inte råd: ”Så jäkla dyrt ”

23 apr, 2024 
Jennifer Iversen
Hedvig Tärnholm
Maria Montazami med döttrarna
Maria Montazami öppnar upp för Hänt om bröllopet som inte blivit av än.
– Det är så jäkla dyrt att gifta sig, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här bryter Maria Montazami ihop: ”Vem är jag”Brand logo
Här bryter Maria Montazami ihop: ”Vem är jag”

Den älskade hollywood frun Maria Montazami, 58, fick genast en plats i svenska folkets hjärtan när hon medverkade i det populära programmet Svenska Hollywoodfruar.

Idag lever hon ihop med maken Kamran Montazami och tillsammans har de fyra barn. De tre döttrarna Sara Montazami, 33, Hanna Montazami, 31, Emma Montazami, 27, och den yngsta sonen Nicholas Montazami, 25.

När Hänt träffar Maria Montazami för en tv-intervju berättar hon om drömmen om bröllop som fått förhinder av ekonomiska skäl.

Maria Montazami tvingas vänta på bröllopet

Dottern Sara Montazami gifte sig för två år sedan och lever nu lyckligt tillsammans med sin make. Näst på tur att gifta sig står dottern Hanna, men bröllopsplanerna har fått vänta på sig. Anledningen till detta är den ekonomiska aspekten.

Annons

– Hanna är i valet och kvalet därför att det är så jäkla dyrt att gifta sig. En bröllopsarrangör kostar 2-300 000 kronor. Bröllopsklänningen 200 000 kronor. Varför inte ta alla stålarna och köpa ett hus i Kalifornien istället med trädgård och palmer?, säger Maria till Hänt.

Kostnaden för Maria Montazamis bröllop

Maria Montazami stöttar Hanna i vad hon än bestämmer sig för. Själv gifte hon sig med Kameran i Las vegas för 27 år sedan och paret lever fortfarande i ett lyckligt äktenskap.

– Själv gifte jag mig ju i Las Vegas, det tror jag inte att de gör. Men det funkade ju 37 jäkla år senare. Vad kostade vårt? Max 3500 kronor, säger Maria och fortsätter:

– Det är ett kap, och jag gjorde ett kap, och inte för att vara taskig men Kamran gjorde ett ännu bättre kap genom att fånga mig.

FOTO: TT

Annons