Maria Montazamis kalla ord om Kamran – stödet av Mikael ”Soldoktorn” Sandström

Maria Montazamis kalla ord om Kamran – stödet av Mikael ”Soldoktorn” Sandström

När Maria Montazami gästar Skavlan berättar hon om tv-programmet The island som hon nyligen spelat in. Maken Kamran Montazami var inte på plats, istället fick Maria spendera tid med doktor Mikael "Soldoktorn" Sandström – vilket Hollywoodfrun verkar ha uppskattat.
Fem underbara citat från Maria Montazami
Slå på ljud

Maria Montazami, 55, är en av Sveriges mest populära tv-profiler. I Svenska hollywoodfruar fångade hon svenska folkets hjärtan med sin unika personlighet. Tofsarna på möblerna, det ljusrosa läppstiftet och de stora blonda lockarna blev Maria en riktig profil för.

I början av augusti avslöjade Maria att hon skulle lämna maken Kamran Montazami, 59, och Los Angeles för ett hemligt projekt. Många trodde först att hon skulle bege sig hem till Sverige, men så var inte fallet – det blev istället en tropisk ö i Stilla havet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Maria Montazami medverkar i The island

Programmet som Maria skulle medverka i var inget mindre än The island. Realityprogrammet är ett helt nytt koncept i Sverige där folkkära svenska kändisar strandsattes på en öde ö. Deltagarna ingick i ett unikt experiment där de var helt isolerade från omvärlden och tillsammans skulle de överleva i 14 dagar. De fick ingen mat, vatten eller andra förnödenheter.

MARIA MONTAZAMI

Maria utanför parets hus i Kalifornien.

Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Innan Maria skulle bege sig ut på det nya äventyret förklarade hon i en video på Instagram att hon såg fram emot resan och all god mat och drinkar hon skulle få smaka.

– Jag vet inte riktigt hur det här kommer gå. I alla fall så hoppas jag på sol och bad, god mat och fin härlig dryck. Nya vänner och mycket skratt, sa Maria då i en video på sin Instagram.

Marias ord om Kamran: ”Man saknar inte”

När Maria gästar Fredrik Skavlans, 55, talkshow Skavlan berättar hon om resan och äventyret med de andra deltagarna. En av deltagarna på The island var ingen mindre än doktor Mikael "Soldoktorn" Sandström, 63.

– Man saknar inte riktigt sin man när man är borta, det gör man inte. Jag satt mest och skrattade med Soldoktorn. Han berättade jätteroliga historier från hans doktorstid. Så vi skrattade jättemycket, förklarar Maria i programmet och fortsätter:

– Men att sitta och gnälla och sakna hemmet och sånt där fjant, det gjorde ingen av oss.

Däremot kan Maria konstatera att även om hon inte saknade Kamran där och då, så har hon kommit hem som en helt ny Maria. Hon berättar att det inte längre handlar om dyra väskor – nu är allt hon bryr sig om att vara frisk och kry.

– Jag tror att jag är mycket mer förstående. Och jag kommer absolut inte att slösa på mat och köpa vattenflaskor, säger Maria.

LÄS OCKSÅ: OJDÅ! Hon lurade med pojkvännen på trekant – överraskningen slutade i tårar

LÄS OCKSÅ: OH! Allt du vill veta om Maria Montazamis man Kamran

FOTO: Karin Törnblom/TT, SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN